søndag, juli 05, 2009

Sognefjell.Turen over Sognefjellet ble en fantastisk opplevelse. Været kunne ikke vist seg fra en bedre side med knall blå himmel, hvit snø og fin varme.
Det gikk endatil Løypemaskin som lagde nye, fine skispor for de som ville ta en skitur. En kunne faktisk ta på seg skiene rett ved veien og gå seg en fin tur i snøen.

Det var faktisk ganske høye brøytekanter enkelte steder selv nå midt på sommeren. Her har det nok vært mye snø i vinter....


Fantesteinen ligger ved veiens høyeste punkt. Her kunne kjeltringene i gamle tider finne på å gjemme seg med det de hadde "lånt", i håp om ikke å bli funnet av lensmannen som gjerne var på jakt etter de.


Vi fant ut at stigningen opp til Sognefjellet er mer behagelig om en kommer fra nordsiden enn når en kommer vestfra. Det er god stigning uansett, men vestsiden er krappere og mer svingete.

Etter Sognefjellet gikk det raskt hjemover og kamera ble glemt. Strikkepinnene gikk hele veien, så sokkene vokste underveis. Det siste paret er ikke ferdig enda, men bilde kommer etterhvert.

Ingen kommentarer: