søndag, juli 05, 2009

Sokker igjen...


Med tanke på alt garnet jeg pakket før vi reiste så burde jeg vel ha kunnet vise frem et lass med sokker her, men eh.... tiden gikk veldig fort.... og det ble ikke så mye strikketid. Nå er jo strikking noe som bare er kos og ingen plikt, så da er det vel ikke så farlig...

Men noen par har jeg da strikket denne uken. Dette er et par strikket med garnet jeg kjøpte i Trondheim, "Iceland". Godt å strikke med, men muligens litt lite elastisk. Sokkene virker varme og myke, men det er begrenset behov for tykke sokker i 29graders varme...
dette er par nr 9 i 52piii.


Disse har fått navnet "Dovrefjell". Det var da vi kjørte over det fjellet vi oppdaget at fargene på fjellet og sokkene var helt lik. Mønster er mitt eget, og disse kommer jeg nok til å strikke flere av.
Par nr 8 i 52piii.

Dette er siste sokkepar på pinnene. Par nr 10 i 52piii. De har også eget mønster, men det vises nesten ikke her. Dette skal bli herresokker og de strikkes i noe garn fra loftet, uten navnelapp.

Alle tre parene strikkes på pinne 3,5.
12 kommentarer:

sissel sa...

Nå har jeg kost meg lenge med å lese om ferieturen deres, moro å høre og se. ser ut som dere hadde en riktig så fin tur, og så lurt det var å fornye ekteskapsløfte - gratulere med de mange år. Kos deg videre i sommer.

Turid sa...

Så mye hyggelig du har skrevet om på bloggen din i det siste. Ønsker deg en fortsatt god sommer.

Hege sa...

Flotte sokker :)

MayM sa...

Så koselig ferietur dere to har hatt. Koselige bilder og mange flotte sokker har du strikket også. Kan skjønne en må handle garn når en er på en slik tur :)

hisae sa...

Flotte sokker, ser ut til at dere har hatt en trivelig tur og så koselig at dere byttet ringer på nytt på sølvbryllupsdagen

Elisabeth sa...

Så nydelige de lilla sokkene ble! Ser at du har kost deg på en noe strikkerelatert ferie, og det fortjener du :) Ha en flott sommer videre!

LivM sa...

Flotte sokker, og nå er det ikke mange parene som mangler på de 52! He-he!!

Pinnepenn sa...

Så flotte sokker du har strikket.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Joda, turen vår var en riktig drømmeferie med flott vær og mange fine aktiviteter...

sol sa...

Jeg synes da du har fått strikket litt, jeg. Fine sokker, morsomt når man finner farger som matcher naturen rundt.

dati sa...

Eg har nok vore inne på bloggen din mange gonger uten å legga igjen nokre ord. Men eg er så imponert over alle sokkene du strikkar og så flotte :)
Eg ynskje deg ein forsatt flott sommar og håper det blir mange fine dagar for deg

hobbyvenn sa...

Tusen takk igjen. Sokker er veldig koselig å strikke. Perfekt sommerarbeid siden det er så lite og lett. Siden jeg paralellstrikker sokkene blir det ikke så kjedelig med den 2. sokken heller...