mandag, desember 06, 2010

Litt på gang, og kalendergaver...


Endelig er siste julegave-sokkepar på pinnene. Det begynner å bli litt kjedelig å strikke sokker nå for det har blitt endel sokker den siste tiden. Men gode og varme er de i allefall. Dette er et nytt bekjentskap. Garnet Labbetuss har jeg ikke prøvd før, men det er greit å strikke av.

Dette paret er strikket i Perfect fra SandnesGarn. Helt greit garn å strikke i.


Dette garnnøstet var kalendergaven min fra Benedikte, i går. Herlig rosa farge som passer perfekt til dunjakken til eldstejenta. Kanskje det rekker å bli noe hemmelig til jul?


Lysene er også fra Benedikte. De luktet herlig, og forsvant i løpet av helgen.
Tusen takk for morsomme, fine og søte gaver Benedikte. Gleder meg til resten av kalenderen...

8 kommentarer:

MayM sa...

Deiligesokker du har strikket. Artig med gaver hver dag.

gyldenkron sa...

Å, de lysene lukter så godt. Flotte sokker. Har strikket litt med labbetussgarnet, og jeg kan ikke si det er det beste jeg har prøvd

Berit sa...

Deilige sokker du har strikket. Perfect er faktisk et garn jeg liker veldig godtå strikke med til litt tykkere sokker, mens labbetuss garnet er "greit nok". Jeg har vel fortsatt noe garn av det liggende som jeg bør få brukt opp.

Det var faktisk en stund siden jeg har strikket sokker, så når jeg skulle felle til selve helen på et sokkepar i går, så stod det helt stille for meg. Jeg måtte finne frem en oppskrift for å sjekke. :)

sol sa...

Flotte farger på labbetussokkene dine!

amylin sa...

Fine sokker, og fine kalendergaver du har fått!

medina sa...

Jeg har heller ikke testet det garnet. Det lakker og lir mot jul,og det går fort så det er ikke så mange julegavene til jeg rekker å strikke. Adventsklem fra Medina.

Fru Keilegavlen sa...

Flott kalendergåve du har fått og gode og varme sokkar du har strikka. Eg har sokkar langt oppi halsen, men har vore på husfliden i dag og kjøpt vevgarn til forsterking i hel og tå, så får eg sjå om eg skal smugstrikke litt raggsokkar til mannen, sidan han alltid maser om eg ikkje kan strikke fleire sokkar til han. ;)

LAs masker sa...

Sikkert veldig gøy med kalendergaver hver dag! Sokkene dine er og blir fine, herlige gaver!