søndag, juli 10, 2011

Herlige sommerdager, uten sommer...

Blogger har visst problemer i dag for det går ikke an å legge inn bilder. Men vi er tilbake etter en kort uke på hytten. Lite håndarbeid disse dagene, men mye annet kos.
Tysnes er en øye uten det helt store aktivitetsnivået, men en langhelg i året står hele øyen på hodet. Da er det Tysnesfest med konserter og opplevelser i kø.
Vi deltok ikke på så mange konserter, men fikk da med oss endel likevel. Lørdagen er den store dagen med marked og mange tilreisende. Desverre var ikke været det helt store denne helgen, men det merkes lite når en har det kjekt.
På markedet er det salg av alt fra billig bling bling til lokalmat, lokal kunst, antikviteter, -og-ikke-så-antik-, mat fra andre landsdeler,... Jeg falt pladask for et gammelt vaskefat med nydelig rosedekor som jeg bare måtte ha. Bilde kommer når Blogger vil samarbeide...

De røde sokkene er enda ikke ferdig. De ble ikke slik jeg ville de skulle bli så de rekket jeg opp enda en gang. MEn nå er jeg fornøyd slik de blir. Det enkle er ofte det beste sies det... Bilder kommer...

2 kommentarer:

lise sa...

Da har vi jammen vært på samme sted, da! Tysnes er en fin øy, og var feriestedet mitt i mange, mange år.

hobbyvenn sa...

Kikket etter deg, men det var jo ikke lett å finne èn blandt så mye folk..