lørdag, juli 23, 2011

Kur 7 (14).

Da er også denne kuren ferdig. Jaja, ferdig og ferdig. Det er vel igrunnen nå den egentlig begynner.
Når all cellegift er kommet inn i kroppen går det et døgn eller noe slikt før jeg kjenner virkningen på kroppen.
Det første jeg merker er at jeg blir så øm i huden. Det er faktisk vondt å bli strøket over ryggen, og det er jo kjedelig da... Det neste er at jeg blir noe mer trøtt/søvnig enn vanlig. Da er det godt med en liten hvil i stolen en gang i løpet av dagen.
Denne typen cellegift som jeg får nå gir ikke så mye sopp i munnen som tidligere kurer, men den forandrer smaken så mat og drikke er mindre fristende. Men jeg vet det er viktig å drikke, så jeg prøver å pøse på med vann i det minste. Og kald te er faktisk også ganske godt.
Men uansett bivirkninger så er de slett ikke så ille. Jeg fungerer greit selv rett etter kur. Og i løpet av en ukes tid så er jeg ganske bra igjen.

I dag (to dager etter kur) har vi f.eks vært på shoppingsenteret og handlet. Og om jeg trenger en pause på en kafè etter en grei handleøkt, mens barna handler siste rest(til seg) så gjør jo ikke det noe. Det viktigste er at vi gjør noe sammen.
Og nå skal vi snart igang med middagens til i kveld. Deilig helstekt entrecot med fløtegratinerte poteter, og salat.

3 kommentarer:

StrikkePia sa...

Du tar virkelig dette beundringsverdig godt!!!

Jeg husker det der med sopp i munnen og forandret smak ja, eller ikke smak i det hele tatt. Jeg kunne bare kjenne bittelitt smak og kunne like godt blitt servert muggen mat, hadde aldri merket noen forskjell.... Hi Hi...
Da jeg igjen kunne kjenne smak, syns jeg maten smakte så rart, det var da jeg lurte på hva jeg egentlig hadde spist de siste mnd... :-)

Håper du får en så god tid som mulig, med minst mulig bivirkninger.
Tenker på deg. ;-)

hobbyvenn sa...

Hehe, smaken kan være helt borte ja. Av og til må jeg be de andre smake på et og annet for å være sikker på at jeg ikke overkryddrer eller salter for lite når jeg lager mat... Takk for at du tar deg tid til å legge igjen kommentar, det setter jeg stor pris på.

StrikkePia sa...

Jeg prøver å legge igjen komentarer så ofte som mulig. Er det mange nye innlegg på en gang, tar jeg det litt om litt. :-)

Men uansett, jeg har deg i tankene hele tiden!! ;-) Klemmer på