søndag, juli 17, 2011

Hyttehelg, og nye sokker.Da er de første sokke-restegarns-sokkene ferdig. De var ikke mer enn såvidt av pinnene før yngstejenta tok de på føttene, og der ble de værende...
Sokkene ble noe ulike i fargene på tåen siden den garnresten hadde lange fargeskift. Men sokkene ble greie de... Jeg har brukt mange typer garn, men alle passer til pinne 2,5 - 3mm

Turkis: En gammel rest uten magebånd.
Stripete garn i flere farger: Lana Grossa (et utrolig godt garn!)
Melert gråblå: Regia 4tr.
Striper i rosa/lys grønn/blågrå: Regia 4tr.
Vi har tilbragt helgen på hytten igjen. Fredag da vi reiste ut var det et fantastisk sommervær. Vi satt ute på terassen til langt på kveld. Varmt, full sol og nydelig (slett ikke slik denne ommeren har vært).Lørdag var det like flott vær hele dagen. Vi handlet bittelitt, og tilbragte så resten av dagen på terassen eller i hagen.
Utpå kvelden kom det noen skyer, først lyse og lette, så litt tettere........ og tilslutt noen mørke... Da var det slutt på sommerværet for denne gang. I løpet av natten kom det regn og i dag, søndag, regner det godt. Men vi fikk utnyttet været til det fulle, så da tåler vi litt regn igjen.Alle bildene i dag er det minstejenta som har tatt. Hun hadde husket å ta med kameraet sitt, i motsettning til mammaen som glemte sitt hjemme.

6 kommentarer:

Ann Tove sa...

Godt å få bruke opp smårestar av garn, og det gjer ingenting om ikkje labbane blir like :)

MayM sa...

Kjekt med slike restegarn sokker. Fine ble dem. Nydelige bilder :-)

Linda sa...

Flotte restegarn sokkar. Fine bilder frå regntunge skyer. Her kom ikkje regnet før i dagtidleg. Men da har regna godt heile dagen.

Grete sa...

Flotte restegarnsokker.

minon sa...

Forstår godt at yngstejenten tok sokkene for de var veldig fine :)

Elimor sa...

Har strikket flere slike restepar og alle blir like godt mottatt. Her i huset kaller vi de Pippi sokker og da er det greit om ikke de er like. Disse du har strikket var jo lekre.