lørdag, juli 02, 2011

Ikke helt i form, men...Hehe, synes igrunnen tekst og bilde illustrerer dagen i dag. Jeg merker kuren veldig godt i kroppen i dag, men slik pleier det å være de første dagene. Det kjennes igrunnen ut som jeg har vært på det tyngste steinarbeidet en kan tenke seg og så blitt helt mørbanket etterpå. Det verker i alle muskler og ledd mer eller mindre, men det går over.

Været har vært varmt og fint i dag og jeg satt litt ute en stund. Ellers har jeg bare stullet og stellt litt her. Har renset (sammen med min mann) 12 korger jordbær, rørt de og fått de i frysen. Så har jeg laget kryddersmør til kveldens lørdagskos, lagt kjøttet i marinade og laget salat.

Om en har litt vondt her og der så kan jammen dagen bli fin uansett.

Strikketøy har jeg også klart til kvelden. Har begynt på røde sokker med eget mønster. Får se hvordan de blir etterhvert.

Ønsker alle en fin helg!

5 kommentarer:

trinemamma sa...

Flott innlegg som både er realistisk og optimistisk:-)
En flott helg til deg også

2ne sa...

Ja, kanskje beste medisin og holde seg gående. Synes du takler dette kjempeflott.
Ønsker deg en god helg :-)
Klem

StrikkePia sa...

Du er helt utrolig, maken til positivitet skal en lete lenge etter. Men du har så rett så rett i det du skriver. Prøver en seg kan en jammen få fine dager selv om formen ikke er på topp. Snakket akkurat i går med en god bekjent som har en grandnevø på 15 som har fått kreft, Leukemi, for annen gang nå, om det å bruke humor i forhold til sykdom. Det er så viktig å prøve å finne noe positivt, kanskje fleipe litt med egen situasjon om en klarer det. Jeg med håret mitt f.eks. Ser ut som en krysning av pinnsvin og skokost, og håret er mykt som valpepels, ingen stive dekkhår her i gården nei. ;-)

Jeg ønsker deg alt godt og håper ubehaget gir seg fort fort. ;-)
Klemmer til deg.

ANNEPÅLANDET sa...

Skal si du er flink og får ting unna, både strikking og husarbeid, selv om formen ikke er på topp. Imponeranes!
De blå sokkene ble kjempefine, det inspirerer. Lurer litt på om jeg skal bli med sokkestrikkingen på Projo-forumet, jeg også.
Ønsker deg en fin søndag! Forhåpentligvis med litt SOL!

MayM sa...

Så flotte sokkene dine ble. De er snåle å strikke, men gode på foten :-)Klemmer fra meg.