mandag, september 22, 2008

Babydress.


Ufo-dressen er ferdig også. Dvs jeg har ikke blokket eller dampet den og heller ikke satt i knapper. Men det kommer det også..
Babydressen er strikket i str 6 - 9 mnd, og jenta som skulle bruke denne er nå snart 12 år... Jada, ting tar tid innimellom. Nå får den ligge på vent til noen skulle trenge den.
Mønsteret kommer ikke så godt frem på bildene, men det er igrunnen ganske fint. (Og finere blir det nok også når det blir blokket og strekt litt):


Der var rikelig med garn til denne dressen, så jeg har begynt på en lue også. Mønsteret har bare jakke og bukse, men jeg lager en vanlig babylue med det samme hull-mønsteret. (Fargen på bildet her ser ulik ut, men det er samme garn altså.)

Mønster:Sandnes Mam'sell babyhefte 1517 Modell 1
Garn: Gjestal babyull
Pinner: 2,5
Str: 6 - 9 mnd.

Another ufo is finish. This set was started when our youngest daughter was baby. Now she is nearly 12 years old.... Well, well, it can wait for someone who needs it. In the pattern there is only jacket and trouser, but I have plenty of yarn so I am knitting a hat too. It is the same yarn, but at the photo it can seems like the colour is wrong...

2 kommentarer:

trulte sa...

Nydelig babydress i deilige farger.

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Vet ikke helt om jeg hadde valgt denne fargen i dag, men det er nå så. Den er igrunnen ganske søt likevel..