torsdag, september 11, 2008

Ufo nr 6...


Nå har jeg faktisk strikket meg gjennom de fleste ufoene jeg har. Fremdeles ligger det noen som skal gjøres ferdig, men da er det ulike grunner til at jeg velger å vente med de.
Ufo 6 skal hekles ferdig nå. Det er en gammel ufo fra før vi fikk barna tror jeg... Mønsteret fant jeg da jeg ryddet på arbeidsrommet, så nå er det ingen unnskyldning for ikke å få den ferdig.
Ufo 7: er et babysett i en temmelig skarp farge. Men mønsteret er slik at jeg må konsentrere meg, og da blir den aldri ferdig... Når jeg endelig setter meg ned for å strikke, så er det gjerne på kvelden når vi ser tv, og da er det ikke så enkelt å sitte med nesen nedi mønsteret hele tiden... Blir nok ferdig en gang den også.
Ufo 8: Enda et babysett. Det likte jeg ikke da jeg var ferdig med det en gang, så da er det jo ikke så rart om det ble utsatt... Det er en stripete ermeløs dress og et par påbegynte sokker. Dressen mangler bare glidelås eller knapper...
Har nok flere også, men det er disse som står fremst foreløpig. Men nå skal jeg bevilge med lov til å strikke noe nytt innimellom tror jeg. Belønning må en jo ha lov til å gi seg...
I have severals ufoes, but this is my next project... After that, I have to finish some clothes for babies. They are all ufoes from the time when the children was babies... But after finishing 5 ufoes, I think I will give myself a reward: permission to start on a new project!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Så flink du har vært å få ferdig så mange Ufoer. Også så lekre som de er. Om du ikke skal beholde det selv, har du jo tre supre julegaver liggende her.
Ønsker deg en god helg.

hobbyvenn sa...

Ja det er jo veldig greit med slike ting som en blir ferdig med. Gaver trenger en jo hele tiden, og to av ufoene er reist til nye eiere allerede...