tirsdag, september 02, 2008

Knappegaloppen..

Vet du hva jeg bedriver tiden med for tiden? Vel, som tidligere nevnt så fikk vi i oppdrag på Hobbyboden å ordne opp i hobbysakene våre. Siden det var et meget treffende oppdrag så var det ikke tvil om at det var en flott oppgave her i huset... Jeg har ryddet og sortert i flere dager, men er enda ikke i mål.
Dette er knappene mine. De har lagt litt her og der, men nå er alle samlet i en stor boks.


Tanken er at de skal sorteres derfra og opp i disse små skuffene. Det er et tidkrevende arbeid, så det tar jeg innimellom. En neve i ny og ne liksom... Det er så mye lettere å finne de rette knappene når de ligger sortert etter farge. Men å lete i en stor boks med knapper er en egen sjarm da... Det rare er at nesten alle knappene bærer med seg en egen historie når jeg ser de. Noen er kjøpt da barna var små, noen har vært på plagg en av oss likte veldig godt, noen er kjøpt i utlandet, noen har jeg fått...
Og som det er med garnet jeg har: Jeg har mange nøster/knapper, men ønsker meg alltid flere... Det gir mye glede og kos bare å ta på, lukte, føle, se...

9 kommentarer:

Fit mum sa...

For et DRØMME utvalg da!
...og for en jobb...hehe

Hanne sa...

Så flink du er, og for en knappeskatt dette er. Er rent misunnelig jeg..
Ønsker deg en fin uke.

Anonym sa...

Så mange fine knapper du har! Jeg har en liten pose med knapper som jeg har arva etter farmora mi, den passes godt på og brukes med omhu.

lise sa...

Oh, knappehimmel!

Elisabeth (www.tostrup.net/blog) sa...

Virkelig en skatt du må passe på!

trulte sa...

Her var det virkelig mange knapper. Kan starte butikk du med salg av garn og kanpper ...

Elin sa...

Wow der var det mangen knapper :D

hobbyvenn sa...

Mange knapper? Neida, dette er ikke så veldig mye. Har nok mer garn enn knapper heldigvis.. Det hadde blitt en heller dårlig butikk hva knappeutvalget angår er jeg redd. Men noen knapper har det nok blitt iløpet av mange år. Jeg kjøper alltid noen ekstra knapper når jeg først kjøper.

sipusa sa...

For et arbeid! *beundre*