tirsdag, september 02, 2008

Høst-tur til hytten.


Det har vært en travel sommer med mange turer hit og dit, så vi har ikke rukket noen turer på hytten på lenge. Denne helgen var det endelig en mulighet.
Når en har tenåringer med seg så vet en aldri hva utfallet blir... Denne helgen ble plutselig den lyshårede 16åringen vår mørk... Jeg synes hun er så flott med det lyse håret, men en forandring en stund er jo ikke så farlig...


Så i løpet av helgen så ble hun mørk...
Jaja, det var jo ikke så veldig mørkt da. Hun er nå søt enten hårfargen er lys eller mørk etter min mening. *ikke innhabil jeg nei..*

Her er det forresten eplehøsten som skal hentes. Vi har et lite epletre som vi plantet for 2 år siden, og det bærer noen epler som er veldig populær. Barna elsker å få gå ut å hente sine egne epler, og smaken er selvsagt upåklagelig.
Det er ikke så mange epler på treet foreløpig, men de som er er veldig fine.Gjett om disse smakte godt da... Og overaskende store var de også. Den flotte sommeren har nok også vært med å gjøre de så flott, for i år var det ikke noen flekker heller. (I fjor var første året det bar frukt, og da var det endel "skorv" på eplene).

Ingen kommentarer: