torsdag, september 25, 2008

Lite nytt.

Ikke så mye nytt i dag igrunnen. Jeg hadde time hos legen i dag, men da vi kom hadde ikke radiologene uttalt seg om de bildene (ct-scanningen) jeg tok i går.
Så legen bladde seg gjennom ørten bilder selv og mente han ikke kunne se noen store svulster lengre oppe i lungene.
Han klarte ikke å finne noen flere små heller, men det mente han vi ikke skulle legge så mye vekt på foreløpig. Det er radiologene som skal sjekke gjennom bildene å lete etter svulster, så vi må nok bare smøre oss med tålmodighet og vente enda lengre...
Det var litt skuffende å ikke få noe endelig svar på om det er enda mer spredning enn det de allerede har funnet, men en blir vel nokså utålmodig i en slik situasjon.
Og uansett så har jeg jo vært heldig at dette ble oppdaget så tidlig i allefall. Jeg kunne jo ha levd lenge i uvisshet dersom det ikke tilfeldigvis hadde blitt oppdaget fordi bildene gikk litt lengre opp enn det de skulle...
Tirsdag skal jeg innlegges på sykehuset, og da skal jeg få mer informasjon om bildene, og videre behandling.
Kan ikke si jeg gleder meg til tiden fremover, men jeg gir meg ikke så lett så dette skal jeg kjempe meg igjennom.
Det er verst å tenke på mann, barn,familie og venner. De står på sidelinjen og må klare seg gjennom mye som jeg ikke kan hjelpe med. Spesielt mann og barn tenker jeg mye på. Hvordan blir det for de å klare seg når jeg er på sykehuset. Jeg vet jo at de er flinke til å klare seg selv og at jeg ikke er uunnværlig, men likevel skulle jeg ønske jeg ikke måtte påføre de denne opplevelsen.

10 kommentarer:

LivM sa...

Dette må gå bra og skal gå bra! Men det er jo typisk for oss kvinner (for det er vel bare vi!) som tenker mer på de andre som tross alt er friske, enn på oss selv. Nå må du bare ha positive tanker (nei, det er ikke lett) og så kan du være sikker på at hjemmefronten har det bra! Lykke til på tirsdag. Krysser alle fingre og tær for deg.
Klem fra Liv

trulte sa...

Jeg må bare si meg enig med Liv. Vi kvinner skal nå alltids ha dårlig samvittighet for alt da:) Til og med når vi blir syke. Vær du sikker de hjemme klarer seg bra. Bruk engergien på deg selv så du blir frisk igjen. Lykke til på tirsdag. Tenker på deg.

Marita sa...

Krysser fingre og alt som kan krysses for deg. Tenk på deg selv først og fremst, det vil nok familien også si. *klem*

Virtuella sa...

Skjønner deg godt jeg. Det er vanskelig å bli tatt fra kontrollen i eget liv. Masse gode tanker til deg og familien din. Dette SKAL gå bra!!!!

Anne-Ruth sa...

Masse pågangsmot, hell og lykke sender jeg i din retning. Mann og barn klarer seg nok, du får konsentrere deg om å bli frisk! En god fredagsklem fra meg.

Petunia sa...

Det må være vondt å gå slik i uvisse og jeg beundrer at du klarer å dele det med oss. Jeg forstår at du engster deg for mann og barn - vi er nå en gang laget slik. Jeg er sikker på at de klarer seg utmerket og at dette på tirsdag går bra:)
Stor klem fra meg!

Skrapkaka sa...

Hei!
Leste akkurat om sykdommen din! Synes det er tøft av deg og dele det her sammen med oss. Jeg er sikker på at dette kommer til å gå bra. Samle sammen kreftene og kjemp deg frisk:) Familien hjemme klarer seg nok fint. De også vil nok at du skal tenke på deg selv nå og overhode ikke ha dårlig samvittighet:)
Ønsker deg alt godt, og lykke til med cellegiften! Håper at den virker som den skal fra første sekund.

Klem fra Annicen

Trulte/Izzy sa...

Leste nettopp om at du har blitt syk igjen. Stå på og hent fram alt du har av kampvilje. Ønsker deg masse lykke til med behandlingene. En stor klem er sendt til deg.

Anne-Ruth sa...

Det er mandag og jeg titter innom for å si at jeg vil tenke masse på deg denne uken. Lykke til *klem*

hobbyvenn sa...

Tusen, tusen takk for oppmuntrende kommentarer. Det er virkelig en stor trøst å lese slike gode ord i en skummel tid. Jeg blir så glad når det ligger hilsener på bloggen min. Og ja, jeg er full av pågangsmot og har ikke tenkt å gi meg uten kamp!