tirsdag, september 23, 2008

Tusen takk.

Tusen takk for alle kommentarer og oppmuntringer jeg har fått. Det er så godt med slike ord og vennlige data-klemmer...
Dagene går egentlig som vanlig foreløpig, men selvsagt da med en betydelig større tankevirksomhet.
I det ene øyeblikket så er jeg overbevist om at dette må være feil, for jeg føler meg så frisk og rask. Faktisk friskere enn på flere år siden jeg nå har kommet over to operasjoner og en kraftig infeksjon i buken, i tillegg til blodoverføringer. Så formen er så bra i forhold til tidligere at det hele er merkelig.
Men i neste øyeblikk så vet jeg jo at legene ikke bare tuller, og at vi faktisk så flekkene på bildene som legen viste oss... Trøsten er hvertfall at utgangspunktet for en behandling kunne vært mye verre.
I dag skulle jeg egentlig til ny ct av lungene, men legen hadde sendt de forrige bildene tilbake til ny vurdering av en lege på radiologisk avdeling. Derfor blir det først tatt nye bilder i morgen, og så legetime på torsdag. Du verden som jeg kvir meg til den legetimen... Men jeg er heldig som har verdens beste ektemann som står ved min side også denne dagen.

8 kommentarer:

randi K design sa...

Kjære deg, for et sjokk det må ha vært! Jammen er det godt at de fant dem, og kan begynne å få jobbe med å få dem bort. Cellegift er mektige saker, og vi "drar" for deg alle mann, hold hodet oppe så godt du kan! Ønsker deg alt det beste for tiden fremover...
Klem fra Randi

mimouna sa...

Tenker på deg og ønsker lykke til på torsdag. *klem*

Lillesøster sa...

Gla i deg søsteren min :))

Virtuella sa...

Jeg ønsker deg lykke til på torsdag, sender masse god energi herfra.
(((((((((((energi))))))))))))

Liv-Toril sa...

Det å være syk er innimellom en ensom sak, og vi kan ikke rømme fra vår egen kropp. Selv om det hadde vært en fristende løsning. Lykke til, og beste tanker til deg og dine. Snakke med kroppen din, og finn styrke.

Niko sa...

Jeg tenker også på deg og sender god energi til deg. Håper torsdagen blir bedre enn du forventer. Niko

Liv Irene sa...

Ønsker deg lykke til på torsdag, og en stor klem!

Anne-Ruth sa...

Tenker masse på deg i disse dager og titter ofte innom bloggen for å se etter nytt. Sender mange gode klemmer i din retning og håper, håper, hååååååååååper at dette går bra!