lørdag, september 13, 2008

Ufo-trøbbel..


Så langt er jeg kommet med ufo-duken. Den er ca 50cm i diameter og mangler bare en runde på å være ferdig, men.......jeg mangler garn!! Dette er alt jeg har igjen, og det holder knapt til første bue... Ikke aner jeg hvilket garn det er heller siden det er så lenge siden det var kjøpt. Nå har jeg lett gjennom alle bomullsrestene mine på loftet, men jeg finne ikke noe som er likt.

Det er den ytterste buen på alle luftmaskebuene som mangler. Den gjør mye av duken, så jeg har ikke så lyst å utelate den heller. Jeg fant noe bomullsgarn som ligner i fargen, men er litt tynnere. I første omgang så prøver jeg med det. Blir det alt for ille så får jeg heller hoppe over den siste omgangen, men da kommer jeg neppe til å bli fornøyd er jeg redd...


11 kommentarer:

sipusa sa...

Ønsker deg lykke til med bomullsgarnet! Og om du tok med deg heklinga til butikken og spurte så ville de og du i samarbeid ikke kunne finne frem til rett garn??

vivi sa...

Håper du finner mer garn. Duken var skikkelig nydelig. Ha en flott helg!

medina sa...

Så mye fint du lager. Er imponert over heklinga. Holder på å lære meg det selv nå, det er gøy.

dorthe sa...

Så flink du er med ufoerne dine:) Du verden. Kommer aldri igang med ufoerne min:) Mye fint:)

mimouna sa...

Jeg synes duken ser helt OK ut som den er jeg. Men selvfølgelig, når du VET at noe mangler og irriterer deg over det er det jo ikke noe kjekt. Hva med å hekle den siste runden i en ton-i-ton-farge da? Det kan jo bli en fin avslutning det også. Lys brun eller noe som passer til fargene du ellers har.

Uansett, ha en fin ny uke! :o)

LivM sa...

Duker er så nydelig så jeg håper du finner garn. Det er vel neppe Solberg 12/4 eller 12/3 du har brukt? For det har i så fall jeg, tror jeg!

trulte sa...

Duken kommer til å bli helt skjønn. Håper du finner mer garn til duken slik at den blir ferdig.

Monai sa...

Håper det ordner seg for deg med garn som du kan bruke, for det var en nydelig duk.Du har vært kjempeflink med å ta etter Ufoer.Så det er bare å ta av seg hatten for deg.

Heklejenta/Berit sa...

Håper det ordener seg med garnet til duken, for denne blir flott. I verste fall, har du nok garn til kun fastmasker og noen picoter?

lise sa...

Det er jammen et møysommelig arbeid. Håper du finner riktig garn, så du får gjort ferdig den flotte duken!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Nei, det var ikke Solberg-garn.. Tror det er et DMC-heklegarn, men jeg har ikke bandolæren så jeg er litt usikker. Fant i allefall noe annet garn jeg kunne bruke.