fredag, september 05, 2008

Ufo, igjen..


Jada, disse vottene var godt igang med å bli en ufo. Jeg ble ikke fornøyd med fargene siden mønsteret gikk så i ett med bunnfargen. Og siden jeg da manglet en farge som passet, så ble vottene liggende. I går tok jeg en titt i boksen med det tynne garnet, og jammen fant jeg en farge jeg kunne bruke. Jeg trodde virkelig jeg hadde helt oversikten over garnet mitt, men denne bunten visste jeg rett og slett ikke at jeg hadde.

Det var en bunt med 100g brunt tynt garn, men det stod ikke noe navn på den. Bare en hvit bandolær uten navn. Garnet er hvertfall tynt, og litt ujevnt, men det går greit. Tror det kan være noe garn jeg kjøpte en gang av en dame som spant garnet sitt selv...
Og når jeg først hadde funnet garn så gikk jo resten greit.Jeg har valgt å sette inn litt flere farger enn på mønsteret. Bl.a en tydelig kontrast mellom de forskjellige mønsterne.


Den samme kontrasten har jeg midt i de store stjernene helt øverst på vottene. Kanskje ikke så lett å se her på bildet, men det ga en fin effekt i virkeligheten..

3 kommentarer:

Bente sa...

Så fine votter! Fargene var veldig fine sammen.

randi K design sa...

Det ble veldig mye finere med den nye fargen, ja! Ha en god dag!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Ja jeg ble også mye mer fornøyd med den nye fargen. Da kom de andre fargene mer til sin rett også..