onsdag, desember 10, 2008

Enda flere herrevotter...


Siste skudd på vottegavene er disse i denne omgang, tror jeg... Dise er strikket i Hifa 3 i begge farger.
Målet om å bli ferdig med denne i dag holder nok ikke. Slik er det når det skal festes (les inn legg lengre nede på siden) i tillegg til alt annet.
Nei, det er travle tider på sykehus ja, hehe.
Har det så fint som bare det. Hvor ofte kan jeg ellers sitte og kose meg med strikketøyet i flere timer av gangen, og med verdens beste samvittighet? Bare koser meg jeg...
Tusen takk til alle dere som har nominert meg, jeg skal kikke på nominasjonene etterhvert. Og takk for alle koselige pm-er og kommentarer, det er utrolig kjekt!

8 kommentarer:

9na sa...

Nei og nei nå synes jeg synd på deg. Jeg sitter her med gåsehud fordi du stadig vekk er oppi den vriene situasjonen du er, og likevel skriver du like koselig og strikker like fint.. Klem til deg.

LivM sa...

Flotte votter som vanlig! Det er rart med det, er en vant til å ha noe mellom hendene så følger det med en over alt!

hobbyvenn sa...

Neida, det er virkelig ikke synd på meg. Kunne ikke blitt bedre ivaretatt. Og siden jeg har så lite bivirkninger av medisinene så kan jeg ikke annet enn være fornøyd. Og håndarbeid er viktig et slikt sted. Ser mange som strever med å få dagene til å gå...

Anonym sa...

Jeg er så imponert over hvor positiv du er, det lyser ut av blogginnleggene dine. Tenker mye på deg om dagene og er ofte innom bloggen din, men klarer ikke alltid å legge igjen et spor etter meg.

Nydelige votter, men så lager du jo bare fine ting da :-)

trulte sa...

Du verden så mange flotte votter du har strikket. Så fint at dere har hatt på fest på sykehuset. Godt med litt fine opplevelser nå i den travle førjulstid.
Masse klemmer fra meg.

mimouna sa...

Du er like blid og effektiv enten du er på sykehuset eller hjemme du. Helt imponert over alt du rekker. Vottene dine blir kjempefine, nydselige mønstre og farger.

Elin sa...

Lekre votter :D

Tittei sa...

Nydelige votter du lager. En vott om dagen er virkelig imponerende.
Godt å lese at humøret stadig er på topp. Sender deg mange gode tanker og håper du blir kvitt elendigheten. *klem*