søndag, desember 28, 2008

Utmerkelse.Disse to utmerkelsene har jeg fått av Elin. Tusen takk. Jeg velger å gi de til de som ikke har fått de, og er innom her. Så har du ikke slike på bloggen din, så er de herved gitt deg fra meg...

Jeg har fått en utmerkelse fra sol. Tusen takk.

Ingrid har funnet denne forklaringen på utmerkelsen, og da ble den enda hyggeligere:"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres”.

Tror denne utmerkelsen har versert i endel blogger allerede, så jeg gir den videre til de som er innom her og ikke har fått den.

6 kommentarer:

dorthe sa...

Så mange fine bilder av julen:)Heldig var du som fikk garn. Et fint bilder av bikkja og ja det ser jo ut som han venter.. Håper du fortsatt får en kjempe fin jule og et godt nyttår:)

Torunn Skjärstad Moen sa...

Så heldig du er da som får slike flotte utmerkelser! Mye koselig å se på bloggen din, med god hilsen fra asterix.

Petunia sa...

Velfortjente utmerkelser, Hobbyvenn!
Håper du har hatt en fin julehelg. Nå kan vi trekke pusten med et par vanlige dager, før nyttårsrakettene rammer oss:)

Liv Irene sa...

Har kost meg lenge her, så flotte, koselige julebilder! Det er nesten så jeg kjenner lukt av både pepperkaker og lammerull:) Veldig trivelig blogg! Han en fortsatt fin romjul, håper formen er bra!

vibbedille sa...

HO HO HO og fortsatt god jul! det er en herlig tid og det ser virkelig ut som dere har koset dere!Herlige unger og nydelig hund! Stakkars såkom jo ikkje nissen jo! Det gjorde dn her! Jr var i 100!! Herlig med små "troende" barn!!Håper du har hatt en GOD jul og at det nye året bringe masse godt for deg! Kooos deg videre og nyyt romjulas gleder! Det gjør eg, herlig! Klem og julekos fra Vibbedille

Elin sa...

Ønsker deg og dine ett kjempe flott nytt år :D