søndag, desember 28, 2008

Julaften hos oss.


Julaften forløp som den pleier her hos oss. Travelt, men koselig. Barna hadde det travelt med å åpne gaver i lang tid, og etterpå gikk det i å teste ut alle gavene. Dette er minstejenta som tester ut keyboardet sitt 1.juledag. Ikke lett å holde fingrene på rett tangent til enhver tid, men øvelse gjør mester. Heldigvis oppdaget den "unge damen" at det var greit å spille med øretelefoner.... Da hørte hun lettere når hun spillte feil..


Eldstejenta fikk sing star, og ble veldig fornøyd med det. Så her har det gått i sang og musikk alle disse dagene etter jul...Minstemann hadde en drøm om trommesett, og vi valgte elektriske trommer. Da går det nemlig an å skru ned lyden, og evt bruke høretelefoner.... Her testes de ut før trommestikkene er pakket ut av pakken.

Selvsagt var det også pakker til hunden. Hun er minst like ivrig etter å pakke ut som barna...Minstemann i ivrig pasiar. Skoene har han gått av seg, jakken er forsvunnet av, skjorten utenpå buksen, lue og sjal fra tante og onkel er kommet på...


Hunden skjønte tidlig på dagen at noe skulle skje, så hun tilbragte mesteparten av dagen på denne måten... Venter på nissen... (som forøvrig ikke kom i år...)


Årets juletre.
Julens godteri.


4 kommentarer:

Ruth@ sa...

Hei på deg...
her er det mange som må være fornøyd med jula...ha en fortsatt fin julehelg, ser ut som det blir kos hos dere... med musikk og sang...

trulte sa...

Så mye fint dere alle fikk i gaver. Det er deilig når julefreden senker seg og alle koser seg med gavene sine.

LivM sa...

Dette ble jo et helt orkester til slutt! Flott når de får gaver som er høyt ønsket!

Anonym sa...

Hеlpful info. Fortunаtе me Ι fοund уour web ѕite by aсcident, and I'm shocked why this accident didn't tooκ plaсе earlier!
I booκmагkеd it.

Here is my sіte ... Rhinoplasty Surgery