onsdag, desember 10, 2008


Her på sykehuset går dagene fort avgårde, så jeg har glemt å legge inn gavene, men her kommer de endelig. Dette er dagens gave, en flott heklet kopptue. Den skal jeg gjemme til påske og bruke den på hytten tenkte jeg...
Gaven i går var et flott stoff. Det skal få ligge en stund og bli med i noen planer jeg har til over nyttår en gang...


Og dette er gaven fra mandag. En herlig scrappe/kort-pakke. Dette skal det bli morro å bruke. Tusen tusen takk UnePune, du er kjempeflink til å finne på julekalendergaver!

4 kommentarer:

Petunia sa...

Litt av noen gaver dere gir hverandre. Veldig imponert!
Håper formen din er fin. Jeg hadde blitt småstresset av å ligge på sykehus nå rett før jul... men jeg blir vel egentlig stresset bare jeg tenker på sykehus.
Klem herfra:)

hobbyvenn sa...

Hehe, kunsten er nok å hoppe bukk over alt som skulle vært gjort, og heller tenke at det blir jul uansett. (Å så vet jeg at jeg kommer til å stresse livet av med de siste dagene når jeg er helt oppe i form igjen for å få gjort alt jeg ikke har rukket...) Men så er det herlig når julen sette inn og du vet at alt er så bra som det kan bli.

Anonym sa...

Det er så godt å lese at du har det godt liksom,det er engler som jobber på sykehuset! Jepp det er det! og snakke meg om sååååå effektiv du er da!!! Nyyyydelige votter og, blir skikkelig misunnelig eg....men det er jo bare for meg og å sette inn giret he he.Har sjekket besøkende på bloggen min idag og etter at eg la ut link til din blogg har veldig mange klikket videre inn til deg! Det er vel gøy vel? Mååå bare takkenoken gang for det nyyydelige garnet,sitter her med det i sofaen, herlig!! Men kooos deg og ha en herlig kveld! klem og kos fra meg

Anonym sa...

Er innom her hver dag for å se hva du har fått i julekalenderen. Tror jeg er like spent som deg. Thi-hi.....