tirsdag, desember 02, 2008

Votter ferdig, og votter på ny.Vottene fra RandiK design er ferdig. Synes de ble kjempefine. Jeg valgte å strikke de på tynnere pinner enn forslaget, og da passer de perfekt til min hånd.
Slik ser vottene ut på begge sider. RandiK er en mester til å lage flotte mønstre, så vurderer du å strikke votter så er hennes design et supert arbeid.


Jeg synes mønsteret på tommelen var så morsomt med det at stripene på undersiden av hånden følger på baksiden av tommelen også.

Og så er det neste prosjekt... Denne gang blir det herrevotter med Fana-mønster. Disse har jeg strikket mange ganger før for er man Fanapatriot, så er man Fanapatriot..12 kommentarer:

LivM sa...

Flotte votter. Du gjorde nok noe smart når du valgte tynnere pinner for jeg også synes de blir i største laget.

vibbedille sa...

ÅÅÅÅ det er såååå nydelig med slike votter, har faktisk den oppskriften eg og! Har strikket mye Selbu,men har eg noen selv?? NEI!!! hmmm
Nissene strikket eg i 2005, det var mitt verste sykdoms år og det var høydepunktet å strikke disse og eg er veldig glad i de...har noen til som sikkert dukker opp i bloggen etter hvert! Tusen takk for koselig hilsen! Masse god bedring selv, krysser pinner og tær for deg!

God klem og kos fra Vibbedille

trulte sa...

Vottene dine ble kjempefine. Nydelig med rødt og hvitt. Jeg har hele tiden bruket tynnere pinner og da blir de passe til meg :)

Elin sa...

Kjempe flotte votter :D

sopran sa...

Utrolig flotte votter:) Blir inspirert i å komme i gang med et par selv.

mimouna sa...

Så fine de ble, du er en racer med vottestrikking. De Fana-vottene var nye for meg, kanskje jeg må lage noen slike jeg også etterhvert. :o)

Elisabeth Augusta sa...

Du byr på masse god advents og julestemning i bloggen din. Håper du får ei fin førjulstid.

MirreVirre sa...

De skandinaviavottene ble kjempefine! Jeg har samme vottepakka, så nå ble jeg skikkelig inspirert! Må bare gjøre ferdig to julegaver først helst =)
Og jeg tar med meg tipset om å bruke litt mindre pinner, for store votter er ikke noe godt i hele tatt!

Ha en finfin dag!

medina sa...

Nydelige votter. Kan jeg spørre hvor jeg finner ling til Randi K? Har sånn lyst å strikke sånne votter.

lise sa...

Kjempeflotte votter!

sol sa...

De ble nydelige!

hobbyvenn sa...

Tusen takk.
Vottene kan kjøpes som vottepakker hos www.Projo-produkter.com