søndag, desember 07, 2008

Votter, votter, votter..


Vottene er ferdig. Disse er strikket i Juvel på pinne 3,5 og passer perfekt til min mann, selv om han ikke er mottakeren da..


Mønsteret heter Fana, og er veldig fint synes jeg. Det har blitt mange slike par opp igjennom årene, men dette er de første herrevottene jeg har strikket i dette mønsteret. Synes de ble fine, og tror de kommer til å passe bra til mottakeren..
I morgen bærer det inn på sykehuset igjen for ny kur. Det er bestemt at jeg skal ha to kurer til med samme cellegift som jeg nå har hatt fordi det ser ut til å virke bra. Legene er visstnok veldig fornøyd med resultatet de har sett på bildene, så da mente de at to kurer til skulle gjøre susen. Etter det er det nye bilder, og så får vi se hva de finner på etter det. Muligens blir det da operasjon, eller muligens flere kurer, ikke vet jeg.
Men selvsagt har jeg planer for hva jeg skal bruke tiden der nede på. To par herrevotter til er på planen. Dette er fargene jeg kommer til å bruke. Igrunnen er det veldig produktivt å ligge på sykehus, for når skulle jeg ellers hatt tid til å sitte i timesvis å strikke slik? Kan jo ikke klage over slikt da vet du...

5 kommentarer:

LivM sa...

Lykke til med både kuren og strikkeplanene dine. Det er godt å se det positive i sykehusoppholdet da!

syglad sa...

De vottene var flotte, selv er jeg ikke noe flink til og strikke herrevotter..
Ønsker deg lykke til med dobbelkuren...

Wenche sa...

For noen nydelide votter ,du har strikket.

Monai sa...

Kjempefine votter du har strikket.Jeg er så glad i slike tadisjonsmønster.Ønsker deg en flott adventstid og Lykke til!

Elin sa...

Nydelige votter :D