tirsdag, desember 30, 2008

Kur nr 5.

Da er det sykehus-modusgjen her. Jeg ble innlagt mandag, men var her også søndag for forberedelser.
I dag er jeg flyttet til undersøkelsesrommet fordi jeg ikke kunne dele rom med den jeg var satt opp med. Det holder med èn våkennatt pr kur liksom... Men i morgen skal jeg tilbake på rommet, da skal den andre damen utskrives. Dette rommet jeg er på nå har hverken tv eller bad, men her er det rolig og oversiktlig uten de helt store overaskelsene....
Forøvrig er jeg igang med andre døgn av kuren, så det går mot halvgått løp... Lite bivirkninger som vanlig, så dette virker til å bli en grei kur denne gangen også heldigvis.
I morgen er det nyttårsaften og mann og barn kommer hit. Vi har diverse planer for kvelden og tror det skal bli koselig selv om utangspunktet er litt ulikt slik det er til vanlig...


Når døren på rommet jeg har nå står åpen, er dette utsikten. Slett ikke dårlig! Blir jo i romjulsstemning av dette også. Og personalet her nede er like godt humør som vanlig. To avdelinger er slått sammen, og det er helt fullt her, og mange ville nok heller vært hjemme og feiret jul/romjul/nyttår med familiene sine. Det merkes ikke, full service og bare gode ord uansett hvor mye en maser og lager ekstra-arbeid for de... De burde hatt en utmerkelse her nede for den gode stemningen...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det er godt å høre at du har det bra tross alt. Så koselig at din familie kan komme til deg og feire nyttårsaften.
Ønsker deg og dine en fin kveld og et riktig Godt Nytt år !

LivM sa...

Godt å høre at du fortsatt er ved godt mot! Og at du ikke har store problemer med kvalme og andre ubehageligheter! Flott! Stå på !

Anonym sa...

Ønsker deg bare lykke til og ikke minst God nytt år. Krysser alt av fingrer og tær for at året som kommer blir det beste på alle måter.

Fit mum sa...

Ønsker deg og din familie en god nyttårskveld under de rimelig uvanelige omstendighetene!
Håper du og dine får et GODT NYTT ÅR!!

Anonym sa...

Godt du har det såpass bra selv under omstendighetene. Ønsker deg masse lykke til og dette klarer du !!

Anonym sa...

Nydelige votter! Slike har eg strikket til Jr og! nydelig farget og! Trist å være på sykhuset i høytid, men med engler på vakt er det faktisk ikkje så galt når en først er der liksom....husker det godt! Men nå har du et helt nytt år foran deg og la oss krysse fingrene for at dette blir et FLOTT år!!! Stå på og ikkje gi opp! Takker for det gamle og ønsker deg en flott dag og natt i morgen og kooos deg med dine!!!

Masse kos og en god klem fra Vibbedille

medina sa...

Jeg beundrer din evne til å få frem det positive i hverdagen! Jeg ønsker deg et godt nytt år! PS. takk for tips om vottene til Randik. Jeg er godt igang.

Anonym sa...

Og du fortjener den største utmerkelsene av dem alle! Har aldri lest en eneste blogg som er mer positiv enn din! Du klager aldri og er bare helt fantastisk positiv! Jeg er dypt imponert! Stå på!

Anonym sa...

Titter innom for å ønske deg et GODT nytt år. Tenker masse på deg og dine!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen for koselige og gode ord. Det er så utrolig koselig med kommentarer fra dere...