onsdag, november 17, 2010

Garnstopp? Helt umulig...


I helgen var vi en tur i Stavanger igjen. Denne gangen bodde vi på hotell i Sandnes, og da var selvsagt ikke turen lang til Sandnes Uldvarefabrikk. Og der ble det selvsagt handlet endel... For det meste vanlig ullgarn, men også noen nye bekjentskaper kom med.

Sublime har jeg aldri prøvd. Det er supermykt og i noen herlige farger. Garnet er i Merinoull, Silke og Cashmere. Må jo bli myke plagg av slikt. Har ikke bestemt meg for hva jeg skla strikke av garnet enda, men kanskje du har et forslag?


Det jeg var aller mest fornøyd med, var disse spolene her. Det er samme garn som jeg kaller "Oleanna-garn" fordi jeg har mange slike spoler som er kjøpt på Oleanna her i Bergen. Men hvit farge har jeg ikke funnet når de har hatt salg på garnrestene sine. Så når jeg bruker disse garnspolene har jeg alltid måttet blande det med andre garntyper når jeg skal bruke hvitt.
Så kjøpestoppen på garn virket visst ikke lengre, men så har jeg jo strikket mye i det siste også da... (må jo trøste meg selv litt.Vi rakk også et "tante-besøk" i Stavanger, og da fikk vi disse herlige Bosniatøflene. Jeg har sett de mange ganger og vet at mange har strikket de, men jeg har aldri prøvd meg på de. De sitter overaskende godt på foten! Så nå blir det nok strikket Bosniatøfler her også... Mønsteret skrev jeg ned hos tante, og hun viste meg økningen i fronten, så da er det bare å finne pinner og garn.

11 kommentarer:

LivM sa...

Det garnet skulle jeg gjerne slått kloa i. Her har du virkelig gjort en flott fangst. Sublime er ukjent for meg så det blir fint å høre hvordan du liker det i strikk og i bruk.
Dessuten er jeg jo spent på hvordan teppet ditt blir :-)

MayM sa...

Garnstopp...nei, det går nok ikke å bestemme seg for det. Altfor mange fristelser rundtomkring hehe. Flott teppe og fine sokker !

Bitt@mi sa...

Så flott garn du har fått tak i:-) Sublime er nydelig mykt, fikk tafset på i butikken der jeg jobbet. Kan vel egentlig brukes til alt, bortsett fra sokker, kanskje. Tror ikke det er noe forsterkning i det...?
Ang. garnstopp... jeg har hatt garnstopp ei stund, men ikke hver dag den stoppknappen funker :-S
Kos deg med garnet du!
Klem:-)

Heidi sa...

Vi er nok mange som sliter med garnstopp. Ikke lett å få til det der, men det er jo mye verre ting vi kunne ha kjøpt. Så da shopper ihvertfall jeg i vei med god samvittighet

Grete sa...

Flotte tøfler du har lagd. Fint mønster på dem.

Wenche/chawo sa...

Så mye flott garn ,da.Og teppet ditt blir nydelig

Pinnepenn sa...

Så fint garn! Flotte bosniatøfler. :)

Guri sa...

Masse nydelig garn! Gleder meg til å se hva du lager av det!
Bosniatøfler er bare supre, så der var dere heldige!

Rigmor sa...

Så mye flott garn, herlig å kunne skeie ut en gang iblant. Ha ei fin helg :)

Anonym sa...

Nei, garnstopp er nok en umulighet... Syns du har gjort noen gode kjøp her! Kos deg!

Anonym sa...

Hei hei. Hobbyvenn.

Har lenge fulgt bloggen din.
Du er så flittig og kan så mye,
Sikkert godt å ha noe i hendene når sykdommen rår. Du virker så positiv, og er så kreativ. Det gir glede og skape noe. Og du gleder mange! Kunne du etter hvert legge ut oppskrift på Bosniatøflene kanskje? Ønsker deg en fin førjulstid. Klem fra "Rosa"