søndag, november 30, 2008

Alt bare bra her...


Da er juleforberedelsene i full gang her hos oss.
Jeg er litt tidligere ute med en god del i år enn vanlig. Det er en fin tid med alle forberedelsen og jeg koser meg med jobben.
Det merkes at jeg har tre tøffe cellegift-kurer i kroppen. Jeg føler meg helt fin, men når jeg gjør noe så merkes det likevel at jeg blir fortere sliten den første uken etter kur. Bivirkningene er ikke så store, men de merkes. Den andre uken etter kur er jeg som oftest i fin form, og innen jeg starter på neste kur så føler jeg meg "normal"...
Men over til alle juleforberedelsene: De neste innleggene vil beskrive mye av det vi holder på med i denne tiden.
Den store pakken på bildet har jeg mottatt fra min "julekalendervenn". Dvs at vi har laget kalendergaver til hverandre. Spennende... Gleder meg til å åpne pakke i morgen.
Vottene jeg måtte ta et opphold på er jeg igang med igjen. Disse skal bli en julegave. Mønsteret er laget av RandiK-design og er veldig godt å strikke. Det er et koselig arbeid som går raskt å strikke faktisk. Vottepakker kan kjøpes på Projo-produkter.

9 kommentarer:

Dorthe sa...

Vil ønske deg en riktig fin førjulstid:)Ser ut til at du har planerne klare:)Votterne bli fine. Jeg har strikke dem jeg også og syntes de var enkler og helt nydelige i rødt og hvit

Ruth@ sa...

Herlig pakke du har fått...
og de vottene ser lekkre og herlig ut...
Husk og ta det med ro også da...

Marihøna sa...

Så flotte votter du holder på strikke. Og jeg regner med at du er like spent som meg på å få åpne første kalendergave i morgen :)
Ønsker deg en fin adventssøndag!

Petunia sa...

Godt å høre at alt er bra hos deg:)
Nå koser vi oss her med det første adventslyset tent og kaffe i koppen.
Har jobbet i hus og hage i dag, så jeg er helt pumpet. Vi holder på å bygge om underetasjen, så jeg har fått ut alt bosset (det vi har revet ned). Nå er det klart til å begynne å sette opp nye vegger.
Hvorfor måtte vi begynne på dette før jul tro????

mimouna sa...

Her er visst alt i rute! :o)

Kjekt å se at det fortsatt går bra med deg, ønsker deg en fin tid framover.

Bjørg sa...

Det ser ut som om du har flott adventstemning i heimen din.

LivM sa...

Det er godt å komme i gang med forberedelsene. Jeg har kjøpt noen julegaver, men de vanskligste gjenstår. I dag har vi vært hos datteren min, og Birgit og guttene kom fra Arendal. Vi feiret bursdagen min som er senere i uken. Det er godt å høre at du føler deg noenlunde i bra form. Krysser fingre hver dag og tenker på deg! Glemte nesten å si at vottene blir flotte!

randi K design sa...

Så koselig du har pyntet i hjemmet ditt! Har ikke fått begynnt enda selv, har akkurat hatt huset fullt med Thanksgiving gjester.
Vottene blir fine. Kjekkt å lese at mønsteret er lett å følge, det er god tilbake melding!

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Koselig å stelle til jul... Og Petunia, det er typisk å pusse opp før jul. Det har vi også prøvd, men ikke i år da. Det er noe med at inspirasjonen gjerne kommer når en først skal pynte å stelle før jul...