fredag, november 14, 2008

Sykehus-dag 21

Jeg møtte på sykehuset i går morges som avtalt klokken 10.30
Først var det diverse blodprøver (skal en innom sykehus så må en stadig ta nye blodprøver...) og så var det å vente på legen. Jeg merket jeg var litt irritert over å måtte ta et ekstra døgn på sykehuset for å kontrollere veneporten enda en gang. Den er sjekket opp og i mente ørten ganger og ingenting tyder på at den ligger feil. Det hender at den lekker litt (ca 3 ganger i lpet av de to kurene), men det er kun på nettene. Legen var redd den kunne begynne å lekke på dagtid når jeg får den første cellegiften( jeg får to typer i løpet av kuren) og det er i såfall ikke bra. Den typen cellegift kan gi store vevsskader. Men veneporten har aldri lekket på dagtid, så jeg mente dette var å bruke av mine fridager til å lete etter noe som ikke var tilfelle.
Vel, legen dukket ikke opp før etter to timer, og da hadde jeg hatt god tid til å irritere meg på denne unødvendige overnattingen de hadde planlagt.... Men da legen kom hadde han snakket med overlegen, og de hadde blitt enig om at det muligens ikke var nødvendig med en overnatting likevel. Dette var en annen lege enn den som hadde bestemt dette i utgangspunktet, så gjett om jeg ble fornøyd. Overlegen ble tilkallt for å sjekke veneporten og hun mente alt var i sin skjønneste orden (som jeg skulle sagt det selv hehe), og kort tid etterpå kunne vi reise hjem igjen. Herlig, det ble skolekafè-besøk på meg også denne kvelden i stedenfor overnatting på sykehuset. Slett ikke noe dårlig bytte det da.
Sykehuset er jeg veldig glad for at vi har, så ikke misforstå. Men alt til sin tid. Det er så deilig å være hjemme når jeg kan, så denne overnattingen hadde jeg ikke mye lyst på....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint at du fikk være hjemme. Skjønner godt at du ikke vil være på sykehus mer enn nødvendig!
Ha ei god helg :-)

LivM sa...

Jeg har full forståelse for at du gjerne vil være hjemme, men som du sier det er godt å ha sykehuset da! Det var fint at du rakk kaffekosen, men jeg beundrer deg stadig for den energien du har oppi alt dette! Lykke til !