torsdag, november 06, 2008

Isolat igjen...

Hm, også denne gang viser blodprøvene dårlige verdier på de hvite blodlegemene.
0,0 forrige gang, og 0,2 denne gang. For en optimist som meg så er det nå litt bedre i allefall denne gangen. Men beskjeden fra legen var å komme meg rett hjem og holde meg i ro der uten kontakt med noen andre enn nærmeste familie. Og selvsagt holde meg unna alle som er forkjølet.... Hehe, det er jo ikke så lett da.. Minstejenta er forkjølet, eldstejenta klager over "tykk i halsen" og vondt i øret, og min kjære har fått bihulebetennelse... Noen som nevnte isolat med bakterier??
Vel, jeg vasker hender i ett sett og er fremdeles feberfri og frisk jeg da...
Nå sitter jeg her hjemme og venter på telefon om hvordan det var med blodprøvene mine i dag. Jeg må nemlig stille til blodprøve hver dag på sykehuset, men ellers har jeg altså "husarrest" som barna ville sagt det.. Håper inderlig ikke jeg må inn på sykehuset enda en runde. Det er så deilig å være hjemme sammen med familien.
Igrunnen er det veldig rart å få slike svar på blodprøven for jeg føler meg så frisk og rask.. Jeg var merkbart mer uvell og kvalm etter denne andre kuren, og det hang i helt til i går, men selv om jeg var uvell så var jeg liksom opplagt og frisk. Så får tiden vise hva som skjer videre...

14 kommentarer:

Petunia sa...

Huff, så kjedelig da. Men jeg håper baseluskene holder seg i sjakk slik at du får være hjemme.
Klem

rigmor sa...

Håper du holder deg frisk og får ei fin helg sammen med familien.Du får kose deg med bøkene som forhåpentligvis kommer til deg før helga.

trulte sa...

Det er ikke greit på denen tiden av året nå som det florerer med alle typer forkjølelses bakterier. Får håper du klarer deg unna en tur til inn p.g.a det.

Hanne sa...

Krysser fingrene for deg, at du ikke bilr smittet. Det trenger du ikke nå. Mange varme tanker til deg.

Elisabeth sa...

Har man barn er det vanskelig å leve bakteriefritt ;) Det kommer stadig nte smittekilder innom, får bare håpe at du holder deg frisk!

syglad sa...

Nå håper jeg indelig at du klarer og holde deg unna disse slemme basseluskene så du holder deg frisk.
Ønsker deg en fin kveld :-)

Berit sa...

Uff så dumt at de er begynt å bli syke rundt deg, får håpe du ikke blir smittet.
Og de figurene du hadde laget til julekortene var koselige. Og det tar nok tid å få malt de så fint som du gjør, og så klippe ut.
Men når en koser seg da fyker tiden avgårde.

Håper dere får reist på hytta og kost dere. Kjenner jeg savner den jeg også må. Men må nok vente en stund til, har det så travelt på saniteten akurattnå, fordi det nærmer seg julemessa vår.

Ønsker deg iallefall en fin helg med en klem herfra.

Mmmarianne sa...

Sender noen gode, feberfrie tanker for helgen!

kleM

Heklejenta/Berit sa...

Håper du klarer å holde deg unna forkjølelse og bakterier.
Ønsker deg en fin helg :)

Monai sa...

Ønsker å sende deg en klem.

Raglan Felling sa...

Ønsker deg en god helg sammen med familien din.

LivM sa...

Slik er det med barn i huset. Det har jo ikke vi lenger, men hver gang barnebarna har vært på besøk så kommer snuen snikende! krysser fingre for deg og sender en kjempeklem!

mluni sa...

Kjedelig med isolat, men kanskje godt å ha det hjemme og ikke på sykehus? Håper det går rette veien nå, og at du får ei fin helg.

hobbyvenn sa...

Tusen takk for alle koselige kommentarer. Det må være alle de gode ønskene deres som gjorde at jeg holdt meg frisk... Ikke noe feber eller noe slikt her nei, så etter noen dager var det full frihet igjen... Hyttetur ble det ikke, men det var fordi vi valgte å være litt sosial når anledningen bød seg til å treffe noen vi sjelden har besøk av fordi de bor så langt vekke...