søndag, november 16, 2008

Helgekos.Da er helgen snart over og en ny uke står for døren. Det blir en uke med siste cellegiftkur i denne omgang. Om det blir flere må tiden vise, men uansett så blir det neppe flere før etter nyttår i allefall.
Helgen har som vanlig vært veldig koselig. Hverdager er greit, men det er noe spesielt med helger da. Alle har fri og vi kan kose oss i et litt roligere tempo.
Jeg har ikke rukket å strikke så mye, men noe har det da blitt. Disse vottene tar det sin tid å strikke for trådene er temmelig tynne, men jeg er veldig fornøyd med hvordan mønsteret kommer frem etterhvert.
Sjalet har jeg også strikket på, så det er nå ca en meter langt. Det går mye raskere og er lett å strikke. Mønsteret går over 4 pinner og er lett å huske. Og den fungerer fint å strikke forran tv.
Ellers så har vi feiret fødselsdag i heimen denne helgen. Veldig koselig med besøk av familien!
Dette er en av flere kaker som også har vært endel av helge-sysselsettingen..


Og dette har også vært en kjempekoselig helgesyssel. Alle gavene var ferdig funnet frem, men skulle pakkes inn. Det tar sin tid med 24 ting i ulik fasong, men morro er det. Håper mottakeren blir fornøyd med gavene.
Og så er det bare å finne på gaver til de 96 andre kalendergavene jeg skal pakke inn da.... Neida, mye av det er allerede i hus, men noe mangler jeg.. Her i huset har vi nemlig kalendergaver til både små og store hver dag i desember. Pakkene åpnes når vi ser adventserien som går på nrk.

6 kommentarer:

LivM sa...

Hvordan i all verden klarer du å finne på noe i så mange pakker? Jeg strevde nok den gangen jeg skulle henge opp på 2 kalendere!
Ny uke og nytt håp! Krysser fingre og ønsker deg lykke til!

Monai sa...

Flott votter du strikker på.
Lykke til videre!
klem fra Monai

vibbedille sa...

ÅÅÅÅ det er sååå nydelig med slike strikk på tynne pinner og tynt garn! Lekkert!! Holder på selv med noen votter nå som forhåpentligvis kommer under treet! Godt at du blir ferdig med kuren i god tid før jul, så får du nok en god jul iallefall! Ja nå er det ikkje lenge til gitt! Men EGENTLIG så har me jo god tid? blir bare litt stresset når eg ser juletingene i butikkene, men det er jo neten 6 uker og mye kan bli gjort! Gleder meg masse! Du må kose deg,og ha masse lykke til med siste kur, satser og håper det går bra denne gangen og. Klem og masse kos fra Vibbedille

randi K design sa...

Vottene dine blir nydelige! Fint tradisjonellt mønster.
Jeg ønsker deg alt det beste fremover, ser du strever med litt av hvert!
Er så imponert over alle gavene du pakker inn for advent. Jeg har kun et barn (15) igjen i huset, og har tatt "snarveien" de siste årene med en god del godterier innimellom, synes 24 stk er vanskelig nok... Hva har du i dine?
Ha en fin uke, og takk for besøk hos meg!

hobbyvenn sa...

Neida, ikke så vanskelig å finne noe til alle pakkene. Jeg begynner planleggingen tidlig og kjøper litt her og litt der. Dessuten er jeg så heldigå ha mann og barn som elsker sokker og votter, så det ligger nok et par av den sorten også. Og ellers så er det småting de gjerne ønsker seg eller trenger...

UnePune sa...

Jasså, det er sånn pakkene mine ser ut =P Gleder meg til å henge opp julekalenderen min i år altså!!! Har akkurat lagt dine i smartesken sin...har ikke åpnet esken fra deg ennå =P

Godt å se at det går bedre med denne kuren. Håper du blir fornøyd med kalendergavene og koser deg med dem i adventstida =)