fredag, november 14, 2008

Julegave-modus.


Jeg er i skikkelig julegave-modus for tiden. Planlegger hva som skal kjøpes og hva som skal lages. Koser meg med å bla i bøker og blader og finner gode idèer. Dette er den koseligste tiden på året synes jeg.
Dette er noen av de bøkene jeg har planer om å bruke......og dette er en annen. Denne boken har jeg brukt mange ganger før også. Masse flott inspirasjon her ja...Og siden jeg trodde jeg skulle overnatte på sykehuset fra i går til i dag, så måtte jeg ha et strikketøy som egnet seg til det. Sjalet jeg strikker på er ikke ferdig, men det røyter litt så det egner seg ikke på sykehuset tenkte jeg. (Dessuten så var det en glimrende unnskyldning for å starte på noe nytt hehe). Jeg er ferdig med bråtet på første vott. Et skikkelig koselig arbeid som jeg tror kan bli en fin julegave til.... (selvsagt hemmelig det da...)

Nå er det fredagskveld og jeg skal kose meg med familien. Først skal jeg steke vafler sammen med minstejenta og så blir det kaffekos, strikking og tv resten av kvelden.

Ønsker alle som er innom bloggen får en riktig koselig helg!

7 kommentarer:

mimouna sa...

Så flott at du slapp den ekstra overnattingen! Mye kjekkere å være hjemme med familien, og du har jo jammen masse å henge fingrene i også ser det ut som. :o)

Ønsker dere en god helg!

Wenche sa...

Fint du slapp å overnatte på sykehuset.Er enig med deg at dette er den kosligste tiden på året.Ønsker deg og dine en riktig god helg.

LivM sa...

Disse vottene så lekre ut. Det er jo ikke noe som er så fint som sorte og hvite selbuvotter da!Heldig den som får dem i gave!

Heklejenta sa...

Vottene ser ut til å bli fine. Og svart og hvitt er alltid flott.

Ønsker deg en god kommende uke! :)

Hanne sa...

Koselige bøker du har skaffet deg. Enig med deg at planleggingen er en del av kosen.
Ønsker deg en riktig god uke!

trulte sa...

De vottene ser ut til å bli rålekre.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Ja jeg synes også det var herlig å kunne reise hjem igjen. Du verden så mye bedre en sover i egen seng enn på et sykehus...