tirsdag, november 04, 2008

Shampo-forviklinger...


Ole Paus har en morsom sang om å våkne i dusjen... "Jeg våkna en morgen i dusjen, min kone..." den kunne igrunnen passet godt til dette innlegget.
Jeg våknet nemlig en morgen og skulle ta en kjapp dusj. Etter jeg var kommet inn i dusjen så oppdaget jeg at shampoen og balsamen min var tom. "Typisk, de to jentene må da alltid velge min shampo" tenkte jeg... (Igrunnen merkelig også det. Begge jentene vet hvilke shampoer de bare MÅ ha for at håret skal ta seg best ut, men til syvende og sist så er det mine flasker de tømmer...)
Men altså, jeg stod i dusjen, og flaskene mine var tomme. Ikke fant jeg jentene sine shampoer heller, og ikke hadde jeg så god tid. Jaja tenkte jeg, får vel bare løpe ned og hente på badet i underetagen da. På med morgenkåpe og på full fart ut døren da jeg fikk et blikk av meg selv i speilet....
.... ja, er vel ikke så nødvendig med shampo og balsam her nei! Hehe fikk meg en god latter og tuslet tilbake til dusjen, uten behov for shampo.
Det første bildet er forøvrig ikke mitt hår da, men mitt kjøpehår. Parykk fungerer utrolig greit. Tar den på med morgenstellet og av ved kveldsstellet. Glemmer den i praksis hele dagen. Den sitter godt og hverken klør eller stikker.

4 kommentarer:

LivM sa...

Ja sliker det vet du; gammel vane vond å vende!

mimouna sa...

Rart det der med vanen ja. Og typisk jenter å måtte prøve alle flaskene som finnes på badet, gjerne til siste dråpe.

Datteren min lurer på hvorfor balsamen alltid blir brukt opp før shampoen. Hun har nok ikke snust på ullplaggene mine, hehe! ;o)

Marita sa...

Shampo spart ja, men du kunne nok vært denne sparingen foruten. Godt ikke lånehåret er til kløe og ubesvær da, du trenger liksom ikke det òg.

hobbyvenn sa...

Neida, det går helt fint med parykk. Ikke noe problem. Det er en liten pris å betale om behandlingen virker som den skal...