tirsdag, november 04, 2008

En flott høst-tur.


Min kjære og jeg hadde planlagt en tur på hytten i dag for å sjekke om alt står bra til der. Det har ikke blitt så mange hytteturer der i det siste, så da er det greit å ta en tur og sjekke tilstanden av og til...
Været var strålende med frisk luft og full sol. Herlig. Vi tok en omvei og fikk stukket innom noen i familien i samme slengen.

Denne merkelige skyen traff vi på ved Hatvik. Den var enda tydeligere før vi stoppet ved fergekaien, men da var ikke kamera fremme.På hytten var alt bra. Vi fikk stellt og puslet litt både ute og inne.

Inne var det riktignok ikke mer enn 8 grader, så det sier jo seg selv at en setter seg ikke ned for å slappe av da nei. Greit å pusle på litt så en holder varmen til ovnene får gjort sitt...


Jeg liker så godt slike dager, og synes høsten er en flott tid. Se bare så fint det er når trærne har sluppet bladene. Nakne trær er dekorativt det og, og bladene pryder bakken og gir næring til alt som skal vokse...
Det var veldig fristende å bare bli igjen på hytten etter vi var ferdig, men diverse avtaler på hjemmefronten gjorde det umulig. Imidlertid øyner jeg et lite håp om en hyttetur til helgen, og ikke noen infeksjoner setter stopper for det da.... (Krysser fingre og tær for at jeg slipper det denne gangen..)

3 kommentarer:

trulte sa...

Dette så bare helt herlig ut. Kan du tenke deg noe bedre enn flotte høstdager da løvet har falt ned og roen har senket seg. jeg liker høsten og de flotte fargene.

Petunia sa...

Godt å komme seg på hytten og om det bare er en dagstur, så gjør det godt lell. Vi skulle ha vært på landet og stengt for vinteren og nå har jo vegen åpnet igjen også...så det blir nok en tur i løpet av helgen.

Den sa...

Photo super...:-)Estimate please my blog.

http://omsksity.blogspot.com/
http://skylineavto.blogspot.com/