fredag, november 21, 2008

Sykehusdag 24 og 25.

Ikke så mye nytt herfra disse dagene.
Det går i medisin og blodprøver for det meste. Og selvsagt besøk som er veldig koselig da...
Jeg har strikket ferdig vottene, og en god del på en skisokk i samme mønster, men ble ikke fornøyd med fargene så den blir nok rekket opp igjen. Nå er den bare lagt på vent... Strikker et annet par votteri stedenfor. Ingen problemer med variansjonen, har med meg rikelig med garn og pinner som vanlig...
Ellers er jeg fremdeles mye bedre enn de andre gangene denne kuren. Jeg som synes jeg var så bra den første kuren, men denne gangen er det enda lettere enn det. Nesten rart om dette kan virke, men det får vi svar på om noen uker....
Så vil jeg ønske GOD HELG til alle som er innom bloggen.Skal få lagt inn bilder så fort som mulig etter jeg er hjemme.

6 kommentarer:

Petunia sa...

Glad det går bra med deg:) Det gjør jo tngene mye lettere og litt medvind må man jo få lov å ha når tingene er tøffe.
Her oppe i fjellheimen hos meg er det en forferdelig snøstorm akkurat nå. God å være inne med stearinlys og fyr på peisen.

MirreVirre sa...

Det er godt å høre at det går bra! Huff, det er jo ikke noe artig lesning egentlig, men din positive innstilling er beundringsverdig! Også hjelper jo håndarbeid, det får tankene over på noe annet!

Stå på!

God helg!

LivM sa...

Lurt å ha med seg rikelig med garn og pinner, da står du ikke fast! Fortsatt lykke til, og det er godt å høre at du har det etter forholdene bra!

Trulte/Izzy sa...

Sender deg en stor klem og masse varme tanker: Heier på deg. Stå på!! Setter stor pris på å få lese bloggen din, og følge deg i kampen din. Kos deg med strikkingen, og fortsatt lykke til.

Klem fra Izzy/Trulte

Kate sa...

Gleder meg til å se bilder av vottene, og så flott å høre at kvalmen var fraværende denne gangen.

Elin sa...

Godt å høre at det går bra med deg, ha ei kjempe flott uke :D