søndag, november 29, 2009

Adventskalender.


Se alle disse spennende pakkene jeg har fått!
En hel smartpakke med gaver, bare til meg. Jammen ikke lett å knipe og kose med de, men jeg er standhaftig og lar pakkene ligge pent på vent til advent. Ikke så lenge til 1. desember så dette blir spennende.
Og jammen lå det ikke 3 nøster herlig bomullsgarn utenom alle pakkene. Er redd de ikke får ligge så lenge uten å bli brukt.
Det rare er at dagen før jeg hentet pakken så fant jeg noen søte grytekluter jeg tenkte jeg ville prøve å hekle, men manglet hvitt garn... Nå kan jeg prøve de ut likevel. (Garnkjøpestopp her i huset en tid fremover, hehe)
Tusen takk for en flott, og spennende adventskalender Hjerter!

8 kommentarer:

daria sa...

heldig du er,og ikke minst så spennende da:)kos deg så masse i adventstiden:)

medina sa...

Så spennende med adventspakker i posten. Jeg må nok henge opp mine gne innpakkede pakker.

2ne sa...

Håper du blir fornøyd med det som er inne i pakkene også - snart 1 desember nå :-) Gleder meg masse selv til pakkene jeg har fått av deg. Håper formen er bra og så ønsker jeg deg en riktig fin adventstid.

Berit T sa...

Så spennende dette var da, dette må være toppen å få levert en slik hemmelighet.
Det var en koselig julebok du tar frem år etter år. Artig å se i for den oppvoksende garde.

Håper det er bra med deg, ser du er begynt på ny kur igjen. Pågangsmot og humør har du iallefall, og kan ikke tenke meg at du er noen egotripper.
Ha en fin tid nå i adventstiden ilag med dine.

Bitt@mi sa...

Så spennende med kalenderpakker! Jeg får også pakker, tror jeg eller vet jeg - 12 stk:-) SAmbo ville ha tips til hva han skulle kjøpe, så jeg rett og slett ba ham ta en tur i garnbutikken...hihi:-) Vet ikke om han fulgte rådet - ham påsto jeg hadde garn nok... kan du skjønne det?
Så mye du har fått bakt allerede - flinke dere er. Selv skal jeg ta hoveddelen av baksten etter den 13 desember, da roer det seg litt med jobb:-)
Ha ei god natt!
Klem igjen!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Kreft kan nok lett bli en egotrip er jeg redd, men det er noe en kan påvirke selv selvsagt. Jeg er nok ikke helt typen til å sitte/ligge i ro og bare ta imot, heldigvis, så her er det meste helt som vanlig. Men så er jeg heldig som har godt humør, er sta og har så mange gode støttespillere rundt meg. Kan ikke klage da.
Og til deg Bittami: nok garn? Nei det går da slett ikke an? Han kan jo kjøpe noe annet enn Lerke en stund, om han mener du har nok av det en liten tid kanskje... Hehe

Rigmor sa...

heldig du da. Egen kalender!!
Og den juleboka var super. Lurer på om jeg ikke må skaffe mg en slik.
Lykke til videre med kur, håper du holder energi nivået oppe nå fremm mot jul!!
Ha en flott uke!

Hanne sa...

Å, så spennende! Også så vakkert den er laget. Her er det mange hyggestunder for deg.