tirsdag, november 10, 2009

Første juleinspirerte innlegg i år.


I går tok jeg vaksinen mot svineinfluensa og sesonginfluensa. Det har dagen i dag vært preget av. Det kjennes ut som om jeg har influensa i kroppen. Vondt i alle ledd og muskler, hodepine og feber. Selvsagt helt normale bivirkninger og ingenting å klage over..
Men siden jeg ikke orker de helt store utfordringene i dag, så har jeg seriøst begynt å planlegge juleforberedelsene i dag. Greit å kunne gjøre noe som ikke krever all verdens energi...
Denne store røde spolen med rødt ullgarn er gjort klar til spoling. Har diverse planer for noen tove-produkter av dette nemlig.
Når jeg først hadde strevet meg opp på loftet med alle mine "vondter" så tok jeg en oversikt over alt julpapiret samtidig. Ser ut som vi har nok til denne julen uten å måtte kjøpe noe nytt.

Pakkelapper stemplet jeg for en stund siden, så de er nesten klar....og et vers av "Deilig er jorden" er stemplet opp diverse ganger for å bruke på årets julekort. Trenger nok mange fler enn dette da, så her er det bare å sette igang.

Jeg var også en tur innom bokhyllen og fant frem diverse jule-hobbybøker. Veldig greit med masse inspirasjon. Problemet nå er igrunnen bare å få laget noe av alt det jeg har planer om. Jeg har så mange planer og mye inspirasjon at nå trenger jeg bare noen flere timer i døgnet...

Så da har jeg utnyttet en slapp dag til noe fornuftig likevel. I morgen satser jeg på å være i full vigør igjen og ta igjen det forsømte slik at jeg får noen av jule-idèene ut i livet. Er du begynt med jule-planleggingen?

9 kommentarer:

Turid sa...

Så koselig å starte så smått med juleplanleggingen. Minner meg på at jeg må starte på innkjøp til julekalender til guttungen. Ønsker deg en riktig god ettermiddag og kveld. Turid

Pinnepenn sa...

Det ser ut som du er i rute til jul. :)

dorthe sa...

Håper du fort blir bedre etter vaksinen:) Herlig å se at noen tenker på julen allerede nå. jeg synes julen er deilig for vi trenger julen i denne mørketid. Ha en fin kveld:)

Wenche/chawo sa...

Ikke så rart du ikke orker så mye i dag etter svineinfluensa vaksinen.Det tok meg 3 dager før jeg orket å strikke igjen etter jeg tok vaksina mot disse svina.Eller`s ser det ut som du er godt i rute til jul.

Tante Grusom's Manier sa...

Kjempe flott å starte litt tidlig så ikke jula kommer som på kjærringa.Kom i julestemmning jeg da

Berit/Heklejenta sa...

Så flink du er som har kommet i gang med juleforberedelser. Fikk nesten lyst til å begynne jeg også, men bare nesten :)

Shabbycharm sa...

Hei..så koselig blogg du har og så utrolig flink du er. skulle önske det fans noen i närheten av meg som kunne läre meg å hekle. det er et önske jeg har hatt i flere år. og ditt rosa lappeteppe som du hekla var jo bare så skjönt.
ha en fin onsdag.
klem bella

Greta sa...

Hei. Det er sjelden eg går inn på nye blogger, men i dag havna eg på din. Her var det mye fint. Og en veldig koselig blogg. følte emg hjemme her. Kommer nok til å stikke innom fleire ganger.
Hilsen Greta

Hannesol sa...

Så flotte julekort du har laget! God idé forresten, å sjekke loftet før en kjøper noe nytt - en har jo gjerne litt liggendes ja :)