tirsdag, november 10, 2009


For de av dere som har fulgt bloggen noen år så vet dere at vi har en "light"versjon av Haloween-feiring her hos oss. Her er det ikke så viktig å skremme noen, men ha en liten fest i en mørk høstmåned. Egentlig pleier vi ha det siste fredag i oktober, men i år måtte vi utsette det en uke siden vi var så opptatt den aktuelle helgen.

Vel, Haloween ble feiret som den pleier med god mat og en akkurat passe spennende film (med spennende Haloween-godteri) som seg hør og bør.
Bordet ble dekket med mørk duk, fine servietter og pyntet med lys og figurer. Det er forøvrig de to minste som har stått for det meste av pyntingen i år.
Også maten går i de mørke, skumle, samt orange fargene.
Har du f.eks smakt avkuttede hender dyppet i kjøttsaus til forrett? (Skal ikke nevne hva de fant ut at kjøttsausen kunne være...)
De to minste bakte nemlig ut deilige brød til forretten, og de så ut som hender med diverse fingre som manglet...

Hovedretten var pizza. Den bel selvsagt formet som ansikt med heller dårlig tannstell...Av deigrestene laget de to minste seg hver sitt "gresskar". Dette ble deilige frokostbrød til neste dag.

Filmen vi så var forøvrig "Hjemme alene 2 ". En akkurat passe skummel og morsom film for mamma og minstemann som er like pysete når det gjelder det skumle... De andre tre så nok denne filmen mer for å ikke skremme vettet av oss pyser, men filmen var morsom så alle fant den grei til en slik kveld...

1 kommentar:

trolia sa...

Jeg elsker Halloween! Gleder meg nå!! la ut et kult Halloweentips i bloggen min her om dagen også :D