lørdag, november 14, 2009

Varm på beina.

Julealongen på Projo er en inspirerende along. Vi får mange flotte linker der vi kan velge hva vi vil lage.
Jeg har bl.a strikket noen søte julesokker. Sokker er jo ikke noe uanlig å strikke da, men disse er strikket i tykt garn og på pinne nr 7. Garnet (stor spole fra Oleanna) jeg valgte var fra lageret, og jeg brukte det 4-dobbelt for å få tykkelse nok til så tykke pinner.
Mønsteret finner du her .

Dette blir par nr 19 i 52pp3. Har ikke glemt den galskapen altså, bare lagt den litt på hvil en periode. Blir nok mer aktuell igjen etter nyttår.

10 kommentarer:

sissels sa...

Flotte sokker og juleklokker du har strikket.

Pinnepenn sa...

Så gode julesokker. :)

dorthe sa...

Så mye fint du har laget til jul. Ja det er godt å være tidlig ute. Her har sneen lagt seg så jule stemningen merkes her. Ha en riktig fin søndag:)

Elisabeth sa...

Det var ordentlige julesokker :) God julestemning hos deg med både greiner og julepynt. Ha en fin søndag!

Strikkelitol sa...

Kjempe fine!!

Stine sa...

Så søte julesokker du har strikket! Produktiviteten din imponerer meg!!!

Greta sa...

Hei. Det er jo jul alt på bloggen din. så skjønne klokker da og nydelige sokker.
Skulle ønske døgnet hadde mange flere timer ja, og at kroppen hadde tolt å strikke så lenge også da hihi. Men det er vel best at døgnet er som det er, så vi får kvilt oss litt også. Begge de oppskriftene der må eg finne att når eg har tid.
Ha ei super uke

Bitt@mi sa...

Så fine julesokker, min gode venn:-) Har lyst å strikke disse jeg også, men vet ikke om jeg rekker mer enn en ting på julealongen...
I kveld har jeg strikket prøvelapp i Lerke med tanke på Cobblestone, og regnet ut opplegget. Og har også startet såvidt.. hihi:-) Klarte ikke å holde meg lenger. Det ble den brun-grå fargen først, men regner med at andre sønnen min får en genser i den støvblå. Begge var flotte anvendlige farger.
Har du planer for ditt? Gleder meg til å høre om dem i så fall!
Ha ei riktig god natt, og noen kreative dager framover!
Klem fra meg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Disse sokkene var veldig kjapp å strikke. Jeg skal igang med flere par snart.
Tusen takk ofr at dere titter innom bloggen.
Og joda Bittami, jeg har mange planer for garnet, men så var det å komme igang da. Må få unna all julekosen først, så tenker jeg å starte på en tunika til minstejenta over nyttår. Tror det blir i lilla denne gangen, men det er ikke helt sikkert. Lykke til med gensrene dine!

MayM sa...

Jeg har dårlig med julefølelse enda, men ved å titte på bloggen din synker det faktisk inn at julen nærmer seg.Flotte sokker du har strikket.