onsdag, november 11, 2009

Award.


Denne fine awarden fikk jeg av Bittami

Ta en titt i bloggen hennes. Hun er en veldig flink strikker, og lager utrolig mye fint. Tålmodigheten hennes er nesten det jeg beundrer aller mest. Hun har nettopp strikket ferdig en kjole til datteren, og den kjolen er bare SÅ fin... Og garnet er tynt og mønsteret slett ikke tv-strikk. I tillegg har hun alltid mange spennende prosjekter på gang, og blir faktisk ferdig med de også.

De jeg kan tenke meg å gi videre denne awarden til er 9na fordi hun har en utrolig morsom og flott blogg. Hun lager mye fint og i tillegg så skriver hun så morsomt. Og bildene hun tar er et kapittel for seg selv... se bare de herlige kattebildene hennes.

Mimouna Hun er en utrolig produktiv dame som lager de flotteste ting utav de merkeligste garnsorter. Når hun har angrepet et nøste så kommer det ut igjen som de flotteste kreasjoner.

Vibbedille Hun er også av de som produserer utrolige mengder strikketøy. Tror hun har klart å løse gåten med å anskaffe seg flere timer i døgnet enn oss andre. Hvertfall strikker hun så mye og så fort at det kan virke slik... Og ikke bare strikker hun store mengder, men hun strikker så fine ting også...

4 kommentarer:

mimouna sa...

Så koselig, tusen takk! :o)

Hehe, du skulle bare sett de nøstene jeg holder på med nå. Ikke helt sikker på om det er jeg som angriper dem eller om de kan finne på å angripe meg. Vi får se hvordan det går.

Vibbedille sa...

ÅÅÅÅÅ sååå koselig da! TUSEN takk!! Setter pri på det, da må du og kooose deg og ha en koselig kveld ;) Klem Vibbedille ;)

Bitt@mi sa...

Hei! Og tusen takk for koselige ord - men jeg vet ikke om det med tålmodigheten stemmer helt...hehe:)
Det kjennes i alle fall ikke sånn ut... Vet du hva, jeg har sjekket boka mi framover, og jeg ser at jeg han nesten helt fullt opp med jobb nå helt til jul... Og jeg kommer til å få altfor lite strikketid - hvordan i all verden skal jeg få tid til alt jeg har lyst å strikke? :-/ Ble nesten litt lei meg da jeg så hvor mye ekstra jeg har tatt på meg nå framover...
På den andre siden... hvordan skal jeg få kjøpt mere meiser hvis jeg ikke jobber mye? Hmmm... har du noen god oppskrift på "akkurat" passe med både jobb og strikking og garn?
Håper du får noe fint ut av meisene dine, gleder meg til å høre hva du bestemmer deg for. Og så gleder jeg meg til å høre hva du synes om garnet? For meg er det det beste som finnes, rett og slett:-)
VEl, dette var noen ord fra nattevakta! Ha en koselig dag i morra - så blogges/snakkes vi:-)
Klem!

hobbyvenn sa...

Vær så god alle tre. Ordene jeg skrev, mente jeg. Dere er både inspirerende og gode venner.
Og Bittami det der med passe jobb og strikketid er ikke lett. Du får tenke på at jobb medfører mer cash i kassen og dermed mer mulighet for garnkjøp. Kanskje en god trøst i det? enne typen meiser flyr nemlig ikke direkte, de mellomlander på bankkontoen...