torsdag, februar 04, 2010

Hobbybok-along.På Projo-forummet har vi en Hobbybok-along som er veldig morsom. Den går ut på at vi skal lage noe fra hobbybøkene vi har stående i hyllene våre. Tror det er mange som har spart opp hobbybøker gjennom mange år, men så går de i glemmeboken. Det er så mange nye og flotte bøker som kommer ut hele tiden, men her skal vi altså bruke noe av det vi allerede har stående. Vi kan også bruke utklipp, mønstre, eller hobbypakker med garn og oppskrift.
Denne måneden hadde jeg egentlig tenkt at jeg ville sy noe som ikke tok så lang tid siden det snart er OL, og der er jeg også med på en along..
Men så har vi jo minstemann da. Han er en kløpper til å glemme ting over alt. Luer og votter er det som oftest forsvinner. Så da han nå har glemt igjen en lue et sted, og mistet en annen, er det vel bare å fylle på lageret. Han kan jo ikke rissikere å bli gående uten lue i kulden vi har på vestlandet denne vintere heller da....Så da ble det valgt en lue fra boken jeg viste bilde av over her. Boken er ikke så gammel, men har mange flotte og anvendelige mønstre. Virkelig en grei hobbybok som har mange gode grunnmodeller. Jeg har ikke strikket fra denne boken før, men det er mye som frister.
Mønsteret bruker tynnere garn enn jeg har, så da velger jeg bare å strikke med færre masker og litt tykkere pinner.
Luen strikkes i Per Gynt på pinne 3,5.

6 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

Den boken så og hørtes flott ut,kunne tenkt meg.Likte luen også jeg.Ha en flott dag.

Anonym sa...

Flott lue. Håper den "varer" en stund da.
Mye fint i din hemmelige venn pakke også. Og både suppe og is så godt ut. Tror jeg må gå og ta meg en matbit jeg...

hilsen strikkefrua

Elisabeth sa...

Sitter her og ser på den fine luen du skal strikke, men så kommer jeg til å scrolle et stykke ned på bloggen for å oppdage blomkålsuppepratingen din ;) Ble så utrolig sulten av det, jeg elsker nemlig blomkålsuppe. Jeg lager den på omtrent samme måte som deg, og jeg er sikkert ikke knipen på fløten. Har i en god slump. I tillegg har jeg i litt sellerisalt, noe som gir en deilig smak. Dette krydderet finner jeg ikke lenger så jeg sparer det jeg har igjen til blomkålsuppene og frikasésausene mine...
Mmmmm, har heldigvis middagen klar nå ;)

Vibbedille sa...

Deilige lue!!!

JR har også blingset seg ut flere luer,så eg får se hva som kommer på pinnene!

Kos deg og ha en herlig kveld

Klem Vibbedille ;))

KRØLLEMIKKEL sa...

Flott lue.

Emme sa...

Blir nok en flott lue og den suppen er jo bare helt nydelig! Lager den også på samme måte :)men gjærbakst er jeg ikke noe god på, har aldri vært det;)