mandag, februar 01, 2010


Jeg er med på hobbyalongen på Hobbyboden. Det er en morsom along der en får utdelt mange forskjellige mønstre både innen strikk, søm og annen hobby. Jeg meldte meg ikke på før torsdag forrige uke, så januar måned ble litt kort til å rekke over arbeidene. Men en ting rakk jeg hvertfall (det er helt frivillig hvor mye en vil lage) og det var de søte pulsvarmerne til Sipusa. Egentlig var de skikkelig jentesøte med Hello Kittymotiv, men siden jentene her er fravokst Hello Kitty nå, så ble det en mer guttete variant. Jeg har planer om å sy på et bilmotiv enten med maskesting eller et ferdig motiv.Det er sikkert ikke så lett å se hva dette egentlig skal forestille... Det er altså mine fingre. Problemet er at cellegiften tørker ut huden slik at jeg skaller på fingre og føtter. Føttene strikker jeg lite med, så de er ikke noe problem, hehe... Verre har det vært med fingrene. Huden som kommer frem er mye tynnere og tåler ikke så godt strikkepinnen hver gang jeg "puffer pinnen" for hver maske. Dessuten henger den løse huden seg fast i tråden. Jeg har smurt meg både morgen og kveld, men det hjalp ikke så veldig mye. Nå ser det imidlertid ut som det er på retur for denne gang så da kan jeg sette inn turboen på pinnene og bli ferdig med januaralongen i GAAA. Har bare en kvart lapp igjen...

10 kommentarer:

Emme sa...

Uffda, ikke godt å strikke når huden er både tynn og den gamle skaller av. Godt å høre du har det fint tross kur :)

Emme sa...

Glemte helt å skryte av pulsvantene, de er supre!

Engler og Lille Rosin sa...

Hvis noen leter etter mønsteret på Hello Kitty pulsvarmerene, så blir det skikkelig dektivarbeide i bloggen til Sipusa.
For jeg tror ikke de ligger der.
Men slenger de derimot innom min blogg så er det ikke så mye leting som må til som hos Sipusa iallefall *ler*
Ha en fin kveld Hobbyvenn

hobbyvenn sa...

Dette mønsteret har Sipusa laget til alongen, og det ble stengt 1. februar mener jeg...

hobbyvenn sa...

Glemte å nevn at mønsteret kan altså kjøpes hos Lille Rosin på bloggen hun henviser til... Og mønsteret er helt supert. Det finnes forresten mange andre fine mønstre også som kan kjøpes samme sted.

dorthe sa...

KJempefine pulsvotter:) Flott å høre at alt er bra med deg:)

Anonym sa...

Flotte pulsvanter.
Hva med å plastre litt på den mest utsatt fingertuppen?
Godt det er på retur. Hjelper at du tar det så fint alt sammen også tenker jeg. Høres ikke bare kjekt ut det du beskriver i innlegget over.
Litt kjedelig når jenten vokser ut av blonder og stasstadiet. Hva skal en da bruke som alibi for sin egen blondetrang. Eller hello kitty om du vil:)

Hilsen strikkefrua

hobbyvenn sa...

Det kunne nok blitt litt komplisert å bruke plasterlapper for det var hele hendene som skallet. Tråden hang seg fast diverse steder.. Men litt plaster på fingertuppen der jeg dytter pinnen når ejg strikker hadde nok gått greit. Men nå er fingrene fine igjen, så jeg satser på at det ikke dukker opp igjen. Fikk råd av en venninne om å prøve tynne plasthansker også forresten. Får se hvis det skulle dukke opp igjen.

Anonym sa...

Hei, jeg er journalist i Bergensavisen og kom over ditt innlegg om bryllup og at du har brukt Fana Catering. Holder på med en artikkel om cateringfirma/selskapslokaler som tilbyr gjestene å ta med medbrakt alkohol/drikke. Hvordan var dette i ditt bryllup? Stemmer det? Takknemlig om du tar kontakt med meg på: john.seljehaug@ba.no

mimouna sa...

Uffda, vondt med tynn og tørr hud. Sliter med det jeg også, og det er en dårlig kombinsjon med strikking. Mine hudproblemer er nok selvforskjyldte da, må bli flinkere å smøre og å bruke votter.

Lykke til videre med kurene!