tirsdag, februar 23, 2010

Litt fremgang...


Her går det jammen tregt med strikketøyet.
Den kuren jeg fikk forrige mandag slo meg ganske godt ut. Jeg ble fryktelig slapp i armer og bein, og fingre og tær verket ganske mye. Det er en dårlig kombinasjon med strikketøyet... Jeg har konsentrert meg om å få unna det viktigste for familie, hus og hjem, så kommer alt annet siden.
I går var det dobbelkur, og det gikk greit. Da må jeg gå på allergitabelettene, og de gir også energi merker jeg. (Det er en vanlig bivirkning). Jeg har heller ikke vondt noen steder nå, så da går alt mye lettere selvsagt. Ulempen er at jeg er blitt trillrundt i ansiktet, og vekten øker fremdeles. Irriterende, men ikke noe å sture over. Dette er vanlige bivirkninger som jeg må leve med. Jeg får ta den jobben når jeg er ferdig med kurene.
Jeg er nå altså godt igang med kur 5, altså halvferdig med alle kurene for denne gang. Jeg regner 3 kurer om gangen for 9 kurer er litt langt frem, og dessuten taes det nye bilder etter hver 3.gang. Da er det ikke mer enn 1 kur igjen før neste CT.


Da jeg merket at det var nesten umulig å kunne strikke på genseren til mannen, ble jeg litt skuffet. Hadde håpet han kunne fått den til vinterferien neste uke, men det rekker jeg nok ikke desverre. Får ta det igjen når jeg klarer det.
Men jeg fant ut at håndsøm går fint, så dette har jeg kost meg med så lenge. Nå har jeg sydd så mange blomsterblader som jeg har klippet ut pappmaler til. Må nok klippe mange flere slike. Egentlig tenkte jeg å bruke disse opp igjen underveis, men jeg har funnet ut at jeg vil ha noen flere ferdige blomster først.


I går da jeg fikk kur på sykehuset begynte jeg å sy sammen blomstene. Det var veldig morro. Spennende å se hvordan det hele blir. Fabler om å sy et likt teppe i farger som harmonerer mer, men dette skal bli et minneteppe, og da brukes det jeg har... Synes forøvrig dette kan bli bra. Sirkelen som skal dekke midten har jeg ikke bestemt farge på enda, for da vil jeg se hvordan fargene harmonerer i blomstene først. Tenkte å bruke sirkel og kantfarger som passer sammen for å få en helhet på teppet.

Ellers er det et nydelig vær her vest så nå skal jeg øyeblikkelig ut i hagen med strikketøy ellersytøy og nyte solen i snøen... Kreft, god tid, sol og snø er en fin kombinasjon...

11 kommentarer:

amylin sa...

Den genseren blir fin, og morsomt med sånn blomst du holder på å sy. Lykke til med resten av kurene.

dorthe sa...

Ja men genseren blir jo fin og du behøver jo ikke skynde deg:) ta tiden til hejelp. Ha en riktig fin strikke/sy dag:)

LivM sa...

Genseren blir jo fin og den kan du jo fortsette med senere. Er veldig spent på syprosjektet ditt! Gleder meg! Lykke til med resten av kurene og så må vi jo regne med at det går bra til slutt! Kryss fingre!

Wenche/chawo sa...

Genseren blir flott.Det gjør minneteppe du lager også.Lykke til med resten av kurene .

strikkefrua sa...

Genseren er bare flott. Fint med slike farger.
Teppet er artig. Husker jeg holdt på med noe slikt en gang også. Lurer på hvor det ble av...?
Lykke til med det som kommer foran. Godt at du kan ta det med humor, humør og ro.

Pinnepenn sa...

Her går det fremover ja. :)

MayM's hobbyblog sa...

Teppet ditt kommer til å bli fint. Viktig å gjør det en har krefter til når kroppen iser i fra. Jeg synes du er veldig flink. Det er godt du har kommet halveis i kuren din.

Maibritt sa...

Genseren blir nydelig, du må jo bare ta den tiden du trenger. Det er ikke bestandig det går som man har planlagt. Tenker hardt på deg og de nye kurene du må igjenom og skjønner at dette er en tøff behandling for både kropp og sjel. Kan bare ønske deg lykke til videre.
Skal jammen bli morsomt å se det syprosjektet ditt ferdig.
Klem fra meg.

2ne sa...

Koselig genser du strikker på. Må være ekstra koselig og sy et teppe av stoffer som har mange minner i seg, starten er bra :-) Ønsker deg lykke til videre med kurene. Klem

Bitt@mi sa...

Hei igjen!
Det blir nok genser før eller siden til mannen din - viktigste er jo at du tar vare på deg selv oppi det hele. Og at du koser deg med det du klarer:-) Og det ser det jammen ut til at du gjør. Så morsomt det blir med det syprosjektet ditt - det blir nok helt spesielt og fullt av minner. Kjempekoselig.
Jeg er i nord, og koser meg veldig:-) Og strikker også:-)
Lykke til med resten av kurene, og også med nye bilder på CT. Men vi "blogges" nok før den tid:-)

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Så koselig at dere tar dere tid til å legge igjen hilsener. Det setter jeg stor pris på. Og ja, det går fremover, om enn noe tregt enkelte dager. Skal nok bli ferdig før eller siden. Teppet kommer til å ta sin tid, men genseren skal jeg ha ferdig i løpet av vinteren håper jeg...