søndag, februar 07, 2010

Stakkers minstemann...


De luene jeg har strikket til minstemann i det siste får nok en rolig start på sitt hodevarmende liv...
Minstemann kom ned torsdags morgen med beskjed om at han trodde han hadde fått noen "kviser" på mage og ryggen. Han så nokså blank ut i øynene også synes jeg, men han var fast bestemt på at han skulle på skolen, og var frisk...Etter en sjekk på ryggen var det tydelig at her ble det en ny omgang med hjemmesitting ja...
Den unge herren har endelig fått VANNKOPPER!
Da han gikk i barnehagen fikk hele avdelingen vannkopper, mens han var frisk. Han lekte med de andre og vi fikk beskjed om at "nå er N. også syk, og de to er jo helt oppi hverandre hele tiden, så nå blir han nok syk han også". Men gutten var like frisk.

Hvor han har hentet denne smitten fra vet jeg ikke for vi har ikke hørt om noen som har vannkopper rundt oss, men det er jo ikke så farlig heller da. Nå har han hvertfall fått det så det monner. Masse utslett og en god del feber.
Gutten er en herlig sjarmør som oftest er blid og lett å ha hjemme. Han har funnet roen med data og playstation. Utenom filmer, lego og tv da. Vi smører kløende flekker med Hvitvask, og det mener han hjelper heldigvis.

Imunforsvaret mitt er nok ikke på topp enda, men jeg hadde Vannkopper som voksen så heldigvis er jeg imun.Den andre luen jeg strikket til minstemann ble kjapt ferdig. Men du verden så lang tid det tar å feste tråder og ta bilde...
Luen er strikket etter mønster fra samme bok som den forrige.
Luen er strikket i Viking Sportsgarn med pinne 4.

2 kommentarer:

mimouna sa...

Ojda, vannkopper!

God bedring til minstemann! Og luen ble fin den. :o)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Minstemann er feberfri nå, bare vannkoppene igjen...