onsdag, februar 24, 2010

Vinterdag med strikketøyet.


I går var det en nydelig dag her vest. Først snø om natten og tidlig morgen, men så kom solen frem og varmet skikkelig godt.
Minstemann var tidlig hjemme fra skolen, så vi koste oss noen timer ute i hagen. Jeg tok med meg stol, teppe og strikketøy og hadde en flott stund ute. "Ulldotten" (som fremdeles ikke er klippet..) fikk på klær for å overleve i snøen. Hun er en skikkelig pyse når det er kaldt ute, og vil helst være inne hvis vi ikke går tur. Men med både ullgenser(den jeg strikket før jul) og vindtett frakk utenpå så slo hun seg helt til ro ute og kost seg i snøen, og som her på fanget mitt...

Kan nesten ikke ha det bedre enn dette. Varmende, flott sol fra skyfri himmel, pledd over bena og strikketøy...Og når det da blir fremgang på OL-alongstrikketøyet også så er det bra. Så langt er jeg kommet i dag.Snøen har lavet ned her vest i lang tid i perioder, så her er det snakk om høye brøytekanter rett utenfor døren også.Mannen har brøytet vei rundt huset, og den må han ut og brøyte nesten hver dag... I tillegg til parkeringsplassene. For meg som elsker snø og kulde så er dette et perfekt vintervær, men jeg tror han er begynt å kjenne på at det er nok snø nå...15 kommentarer:

Hege sa...

Så herlig hund du har :)
Ser ut som noen koser seg ute med litt strikking :) Den genseren ser ut til å bli superfin!

Emme sa...

Så herlig dag du hadde i hagen og så søt Ulldotten er:) Vår Mia ble klippet helt ned på kroppen på lørdag fordi hun klør seg sånn (har tatt blodprøver hos vet og hun har fått allergimedisin som skal prøves en stund)og da må hun ha dekken på hun også. Ellers er hun så glad i sne og er så aktiv at hun holder varmen selv når det ikke er kaldere enn nå. Har et par gensere til henne men av en el annen grunn finner vi dem ikke, tror gjerne de ligger i båten jeg da men det *tror* ikke min kjære :0) Ha en god dag i dag også da!

strikkefrua sa...

Jeg vokste opp med puddel. Savner den. Vi har herlig hund nå også, men det er en schäfer. Mye større og mye røting.
Genseren vokser fort jo. Her er det minus 17 så jeg holder meg innendørs en stund til.

dorthe sa...

Kjempefin genser blir det.. ja ja kan nå ikke si jeg er glad i snå, men det ser jo veldig koselig ut:) Ha en fin strikke dag.

MayM's hobbyblog sa...

Så deilig å kunne sitte ute i solen å strikke. tror det blir en stund til her selv om det er sol. Det er rett og slett for kaldt. Nusselig hund du har.

Ruby sa...

Ser ut som om du hadde en deilig dag ute ja - her er bikkja i huset en kinesisk nakenhund, så genser er en nødvendighet :-) Jeg må nok sette av litt tid til å strikke noen flere til henne. OL-strikketøyet ditt ser flott ut!

LivM sa...

Tenk å kunne sitte ute i deilig sol og kjenne at den begynner å varme. Herlig. Og se, der har jo genseren vokst masse.

amylin sa...

Så deilig det så ut, nesten påskevær. Flott framgang på OL-strikken din.

hobbyvenn sa...

Tusen takk for koselige kommentarer. Ja, det var en flott dag i hagen. Akkurat som om det skulle vært påske...

Strikkelitol sa...

Der tenker jeg du kosa deg! Blir en kjempe fin genser også.

Smarie sa...

Så deilig dag dere har hatt ;o) Det så jo ut som rene påskestemningen hos dere. Og så fin genseren blir. Ha en fortsatt fin uke !

sipusa sa...

Oi. Måtte se skikkelig på det første bildet for jeg syntes jeg så en hund som strikket der:-o

Måtte faktisk lese teksten før jeg skjønte hva jeg egentlig så hehe, men fra og med da syntes jeg bildene bare var fine:-)
ser ut som dere har hatt en fin tur ut:-D

hobbyvenn sa...

Hehe, nei strikke kan hun ikke Sipusa... Hadde jo vært morro det da, men er redd det kunne blitt mye klabb og babb da ja. Men å sitte på fanget OPPÅ strikketøyet er hun veldig god på.

Bitt@mi sa...

Så flott å få være ute med strikketøyet - kjenner at jeg gleder meg til sola tar litt mer enn den gjør nå. Men nok snø er det, det er jeg enig i:-)
Her nord er det ikke så mye snø, men regner med at når jeg kommer sørover i morgen, så er det noe annet der.... Huff...
Ønsker deg og dine en fin søn!dag!
Klem fra meg

randi K design sa...

Så koselig dere har det! Skjønn liten tass i genser! Min datter sier Adorable!