mandag, februar 01, 2010

Hyttehelg.


I helgen hadde vi "barnefri". Da valgte vi å ta en tur på hytten igjen. Sist vi var der hadde mannen min bestillt brøyting av veien ned til hytten, så vi regnet ikke med det var kommet så masse snø den siste uken. Det var det, men ikke verre enn at vi kom oss ned veien likevel. Det var kaldt i hytten da vi kom dit, men etter en stund med strøm (det står noe varme på, men ikke så mye) og vedfyring så ble det koselig.I løpet av natt til søndag kom det mengdevis med ny snø... Mannen som vi hadde bestillt brøyting av forrige helg, kom og brøytet bakken vår helt uoppfordret siden han hadde sett bilen vår. Ikke skulle han ha noe for det heller, det kan man jammen kalle god service!
I lpet av de siste uken har vi hatt besøk v hjorter rett rundt hytten. Det lille treet nedfor terassen er epletreet vårt. Det har hjorten spist av... Flere greiner er knekket og de har spist oppover barken på treet. Treet er forøvrig mye høyere enn det ser ut her, for der ligger ganske mye snø under det.
Ellers gikk helgen som vanlig veldig fort. Vi fikk riktig slappet av med peiskos, strikketøy, god mat, lesestoff og tv. Riktig en kosehelg for oss to + hunden da...

2 kommentarer:

Emme sa...

Ser ut til å være et flott sted, der hytta er. Flott utsikt :)

Knutine sa...

Virker som dere har en fantastisk utsikt.Sikkert deilig å ha en helg for bare dere to...

Ha en fin kveld

Mvh Wenche