søndag, februar 07, 2010

Ufo-lapper til hva?


Dette er en gammel ufo.
Da jeg var ny på along-markedet så meldte jeg meg på en along der vi skulle hakke et teppe.
Jeg kunne hakke, men bare den helt enkle sorten.

På dette teppet var det snakk om ørten forskjellige ruter med like mange mønstre. Noen ganske enkle å hakke, og noen temmelig vridne...

Jeg hakket ca 30 lapper, men det skulle vært mange flere.

Hver lapp er ikke mer enn 14 x 14 cm, så her trengs det mange lapper til et stort teppe.


Veldig mange av lappene ser ut som de er strikket. Jeg ble litt skuffet over det. Litt irriterende å lære noe nytt når det er nesten umulig å se at det er en ny teknikk. Skulle det se ut som strikking kunne jeg jo bare strikket det, det hadde vært utrolig mye kjappere.

Så hva finner jeg på med alle disse lappene nå da? Vel, for det første så er det to lapper som er for små, så de får jeg legge bort.
I går hakket jeg en ny lapp, men da kom jeg på hvor utrolig kjedelig det var å hakke lapper, så det ble med den ene...
I dag har jeg heklet to lapper, men det ble ikke noe "Schvung" over det heller....

Lurer på om jeg ganske enkelt skal strikke noen flere lapper slik at teppet kan brukes. Da er det hvertfall håp om at det blir ferdig en gang.
Eller har du en god idè til hva jeg skal gjøre? Sette det sammen med de lappene jeg har er ikke aktuelt, for da blir det et lite teppe som ikke er til noe. For stort som vognteppe og for lite som sofateppe...
9 kommentarer:

LivM sa...

Lappene dine er så flotte at dette prosjektet må du fullføre. Det burde jo være greit å kombinere strikkede lapper sammen med disse som er hakket. Bland dem innimellom de du har hakket. Så får du et supert teppe. Lykke til.

Hilde sa...

Lag et par prøvelapper som er strikket - er sikker på at de kan blandes! lYKKE TIL teppet har skjønne farger!
hiLDE

amylin sa...

Mange fine lapper, da. Synes du burde hakke en lapp i ny og ne og få det ferdig.

Pinnepenn sa...

Du kan lage puter av lappene, eller blande med strikket. :)

medina sa...

Ja, si det. Hva gjør man? Jeg tror jeg vill laget meg et lite teppe iallefall. Lappene var jo kjempefine.

dorthe sa...

Ja det teppe er kjempefint:) Men jeg kjenner til det med at ting blir veldig kjedelige:)

Iryl sa...

Så mange fine lapper! Jeg tror jeg ville heklet en litt bred bord rundt hver lapp for å få de litt større (men kun om du liker å hekle, da). Deretter ville jeg heklet/sydd lappene sammen og strikket en bred bord rundt, helt til du fikk et passe stort kosepledd :-)

Synd å la lappene ligge uansett :-)

Bitt@mi sa...

Det var noen flotte lapper, synd at du synes de er kjedelig å lage. Og da nytter det ikke... Men hvis du bestemmer deg for å gjøre ferdig en lapp pr. uke, så blir det jo ferdig en dag? (sier hun som har ørten ufo'er liggende...hihi)
Jeg fikk akutt luestrikke-lyst forleden dag, og nå er 2 ferdige, og to til på pinnene. Men har også fått 2 ufo'er ferdige, så jeg er fornøyd allikevel.
Ønsker deg en flott dag - og håper alt er bra med kurene?
Klem fra meg!

hobbyvenn sa...

Takk for mang gode forslag. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hva jeg gjør, men lappene skal nok bli et teppe en dag. Foreløpig har jeg heklet og hakket noen lapper uten at det har gitt den helt store uttellingen... En lapp hver uke var ingen dårlig idè Bittami, da hadde jeg gjerne orket å hakke de også...