tirsdag, desember 15, 2009

13., 14. og 15 Desember.


Dagene frem mot jul går fort... Vi er godt i rute med det meste faktisk. Siden jeg skulle på cellegift-kur så langt mot jul så begynte vi forberedelsene i god tid. Det har resultert i at vi er ferdig med det meste som må gjøres før julen. Nå gjenstår litt vasking og de aller siste gavene.

I gavekalenderen i dag fikk jeg disse nydelige Inchie Ornaments. Det er et kunstverk i hver rute. Nydelige.
Jeg hadde faktisk sett og beundret samme type på bloggen til 2ne - Hjerter for en god stund siden, men lite ante jeg at jeg skulle være så heldig å få slike også. Tusen hjertelig takk Hjerter!I går fikk jeg disse flotte pressede blomstene. De skal nok få pryde noen kort litt senere, men det må nok vente til over nyttår...


Dette var kalendergaven 13. Desember. Søte filt-figurer og pakkelapper. Disse har vi faktisk allerede brukt til gavene vi skal gi bort til jul.
Tusen takk Hjerter for alle de fine gavene.

3 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Så mye fint du har fått i kalenderen. Godt å være ute i god tid med jula. :)

Wenche/chawo sa...

Så mye fint du har fått i kalenderen.Inchi Ornaments var nydelige.

Berit T sa...

Så mye fint, det blir mye å kose seg med på nyåret, lageret ditt begynnert å bli stort. Greitt å ha noe nytt å begynne på.

Takk for hyggelig kommentar og gleder meg til oppskriften, selv om det ikke blir å lage nå så er det greitt å ha det i boka til senere. Lager du midaggspølser også, og har kanskje oppskrift på det også?
Laget i høst, men de var så tamme i smaken og løs i "fisken" Fulgte da en oppskrift som jeg fann i den store pølseboken.

Ha en fin uke videre.