søndag, desember 27, 2009

Nye bøker!


Også i år var jeg så heldig at jeg fikk hobbybøker i julegaver.
Disse 3 bøkene har jeg kost meg med nå i romjulen. Selbuvotteboken har jeg lest både frem og tilbake. Jeg liker så godt å lese om historien bak strikkingen og det står det mye om i denne boken. Jeg vet boken er kritisert for at mønstrene ikke er ekte Selbumønstre, og den kan godt være, men interessant er det nå å lese i allefall. Og mange flotte mønstre er det også. Det blir nok strikket noe herfra kaan jeg tenke meg.
De andre to bøkene er Lappe-bøker. Mange flotte tepper og andre ting som er fristende å sette igang med. Har plukket meg ut et teppe jeg skal starte med over nyttår.

9 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Herlige bøker.Jeg har en av dem, koser meg med å se i. Selbu-boka ønaker jeg meg også! Fortsatt god jul til deg og dine.

Fjellrosa sa...

jeg og ønsker meg Selbu boka ja, ser ut for det er mye fint der

Greta sa...

Hei vennen.
Du er så krestiv, flink til både å strikke og sy og lage det til kjekt for dei du har rundt deg. skulle ikkje tru at du slit med styggedom i kroppen.
Eg er imponert over deg. Spennde med strikke og sybøker og mye kjekt arbeid i det.
ha ei fortsatt flott romjul. klem

dorthe sa...

Så mye fint du har fått:) Moro når man får slike gaver som man virkelig kan bruke. Ha en fortsatt fin romjul:)

Brit sa...

Heldig når man får det man ønsker seg:)Har vært på besøk gjennom hele desemberbloggen din og du har virkelig vært flink å blogget om dine førjulsaktiviteter og julegavekalenderen:)Godt å se at det er flere en meg som tar av i pepperkakelandsbylaging og hørtes spennende ut med hjorte leverpostei. Jeg lager av lammelever og det er suksess her i heimen. Ønsker deg en fortsatt god jul og takker igjen for titten av din flotte førjulsblogging:)

MayM sa...

Mange flotte bøker du har fått. Selbuvotteboka har jeg nettopp strikket i fra. Mange fine mønstre i boka + historien bak selbuvottene.

Elisabeth sa...

Skal si du var heldig med gavene! Det er så koselig å få håndarbeidsrelaterte ting i gave. Kos dere videre i romjula!

randi K design sa...

Kjekke bøker! Har Terri Shea gitt ut en ny Sebuvottebok, eller er det bare ny "innpakning" for den norske utgaven?
Takk for i år til deg også, "snakkes" på nyåret!

Greta sa...

Hei stikker innom ein tur i dag og eg. Eg vil så gjerne få ønske deg lykke til med det nye året som kjem. både med å blitt kvitt sjukdommen og emd livet generelt. Ta i mot alt det gode året har å by på, ta vare på dagen og nuet. Tror du er flink til det, men ein kan vel aldri verte flink nok til å leve i nuet. Stor stor nyttårsklem fra meg