fredag, desember 11, 2009

Mer bakst...


Pepperkaker må til når det snart er jul..
Barna tar seg av småfigurene, og jeg lager husene. I dag ble de formet, og så blir de satt sammen og pyntet i morgen.


Mange deilige kjeks her.. Mange av disse blir pyntet og hengt opp i vinduene, men de små blir liggende i boksen til de er oppspist.

Som vanlig har jeg laget 4 hus. Et til hver av barna, og et til pappaen. Disse pyntes etter alle kunstens regler i morgen.
I går ettermiddag stekte barna og jeg Rosettbakkels. Veldig tynne og fine kaker.

Dette var grunnen til at vi stekte Rosettbakkelsene. Smultringer er populært og veldig godt. Og egentlig veldig enkelt å lage. Disse er det mannen i huset som har ansvaret for å steke.

Bollene liker barn veldig godt. Veldig populært at de er rullet i sukker, og siden de er så mektige så blir det ikke spist mer enn en om gangen...

Nå er det bare en sot igjen tror jeg, så kan julen bare komme hva maten angår. Har visst endel vasking og klesstell igjen, men det tar jeg i neste uke...

3 kommentarer:

Gro sa...

Synes som regel at all den maten er kjedelig på bloggene,men på din er det morsomt.spesielt fordi barna er som regel med lager den.Eg synes du er ei god mamma,ingen blir bortskjemt av omsorg.Så gi og ta i mot du:)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. De ordene varmet godt..

Aileen`s strikkekrok sa...

Så masse godt du har laga:)dei bollane med sukker på er såååå gode,dei har eg ikkje smakt siden eg var lita,besta mi laga bestandig slike til fastelaven,nam nam.:)Ellers ønsker eg deg masse lykke til med kurene du må ta,synest du er utruleg tøff:)Klem.