søndag, desember 20, 2009

Kur 2 - dobbelkur.

Da er jeg godt igang med dobbelkuren på kur 2. Det gikk greit denne gang også. Litt bivirkninger er det jo, men foreløpig ikke noe problem.
Jeg har mistet nesten all smak, men det bedrer seg om noen dager.
Ellers får 1 av 10 søvnproblemer noen dager. Det har jeg... Sovner lett og greit om kvelden, men våkner igjen etter en time eller to og er lys våken i 4 - 5 timer... Det går igrunnen helt greit. Jeg har aldri så god tid til å planlegge dagene som da, hehe... Heldigvis har jeg ikke tunge tanker i det hele tatt, så da blir det ikke noe vanskelig å ligge våken. Leser, tenker på alt som skal gjøres og faktisk koser meg...
I løpet av noen dager forsvinner alt igjen og jeg er tilbake til å sove som en stein hele natten. Om jeg får muskelvondt denne gang vet jeg ikke ennå, det kom ikke før tirsdag... men det varer også i såfall bare noen dager det også.

Ellers har dagen i dag gått med til å klippe hunden, det var litt av n jobb. Hun var blitt temmelig langhåret siden det er en god stund siden sist hun ble klippet.. Og så har jeg laget seigebiter.

Nå skal jeg snart igang med å lage kokosmakroner, de er aller best når de lages rett opp mot jul. Etterpå blir det strikke- og tv-tid vil jeg tro.

2 kommentarer:

Strikkelitol sa...

Godt å lese om ditt gode humør og at du har det bra tross alt!

Greta sa...

Hei. vil stikke innom for å ønske deg lykke til videre med behandlingen og for å ønske deg og familien din ei fantastisk julefeiring. Stor juleklem fra Greta