tirsdag, desember 22, 2009

Lille Petter edderkopp....


Spidey-mittens er ferdig. De blir nok grei å ha for minstemann som var så glad i de gamle. Siden de var blitt så små så måtte nye strikkes. Nå har endatil pappaen begynt å snakke om at i en større størrelse så kunne disse blirr morsomme. Hm, jeg liker utfordringer, men tiden er det visst verre med... Hvorfor kommer alltid alle utfordringer oppå hverandre?? Vel, dette skal jeg nok fikse en dag, men det må vente en stund.
Jeg har så mange planer fremover at jeg tror ikk det er nok timer i døgnt..
Jeg merker ikke så mye til dobbelkuren denne gang, foreløpig hvertfall. Litt slapp er jeg jo, men det kan likegodt være på grunn av at nettene r nokså korte. 2 - 4 timer søvn er jo ikke så mye når aktiviteten på dagene er på topp... Nå har jeg vært med på 3 slike netter, så da er det over etter en natt eller to til. Faktisk ikke noe problem med de våkne nettene i det hele tatt, bortsettfra at jeg blir så kreativ. Legger milevis med planer om alt jeg skal sy og strikke. Kanskje kuren har et lite "hyper-gen" til bruk for hjernen om natten? Ikke vet jeg, men det er litt morsomt..

10 kommentarer:

Hanne sa...

Tøffe votter :)

roterommet sa...

Så fine votter.Skjønner at gutten ville ha nye votter ja. God jul til deg og dine.

mimouna sa...

De vottene er jo så tøffe! Klumpen har lue i det mønsteret, kanskje trenger han også votter. Ellers er jeg imponert over alt du får gjort!

LivM sa...

Du er så utrolig rask med pinnene i tillegg til alt annet du gjør! Vottene er jo tøffe så jeg skjønner at han ville ha et nytt par!

dorthe sa...

Votterne er fine akkurat som alt det andre du henger fingrene i:) Det hyper genet skulle jeg gjerne ha hatt:) Og som jeg har sagt før er jeg utrolig imponert over alt du rekker over:) Ønsker deg en riktig fin jul:) Må nok innenom her før vi går inn i 2010:)

MayM sa...

Stilige votter disse psidermannvottene. Ikke rart han ønsker seg nye votter av samme slaget. Takk for en hyggelig hilsen på bloggen min :-)

hisae sa...

Stilige votter

Hannesol sa...

Er innom for å ønske deg og dine en riktig hyggelig jul!

Berit T sa...

Innom for å ønske deg og din famile en fin julehelg og et godt nytt år.

Varm juleklem herfra.

Strikkelitol sa...

Kjempe fine votter!! Ønsker deg og familien din en riktig god jul!