torsdag, desember 03, 2009

3. Desember.I dagens adventskalender var jeg så heldig å finne alt dette! 25 søte små kort/pakkelapper, 2 hjerter med mus oppå og noen søte, ekstra hjerter i finer. Helt herlig alt sammen.
Tusen takk Hjerter for den fine gaven.Hvordan er det så ellers med juleforberedelsene her i huset?
Vel, jeg merker jo godt at jeg går på cellegift da. Kan ikke stikke bort fra det.. Jeg er mindre sliten og utslitt enn jeg trodde på forhånd, men kroppen verker ganske mye i alle muskler og ledd. En skikkelig "mauring" som er tilstede hele tiden. Dvs, nå har jeg begynt å ta noen tabeletter som demper det ganske godt, så da er alt så meget bedre hehe. Jeg som aldri har likt å spise piller følger nå klokken og kroppen og spiser pillen min når jeg kan... Satser på at pillevegringen kommer tilbake så snart dette gir seg (det er reseptfrie piller, så her er det ikke snakk om noe sterke saker i allfall.)
Men dagene går greit, og jeg føler jeg får gjort et og annet likevel. Det jeg mest av alt jobber for er jo at barna skal ha en grei førjulstid, selv om jeg er på kur. Og det ser ut til å gå fint foreløpig hvertfall.
I dag hadde jeg planer om å bake brød. Da jeg kikket etter melet i et av skapene fant jeg ut at jeg skulle rydde der samtidig. Veldig greit for da kunne jeg putte masse rester i brøddeigene samtidig.
Brødene ble store og flotte de, fyllt med diverse rester av korn, mel, gryn, frø.... Og bonusen er at kjøkkenskapene ble ryddet før jul!


Et strikketøy har jeg også på pinnene. Dette skal bli herresokker, men de er nokså kjedelig å strikke så det går litt tregt. Det er så utrolig masse fint jeg har lyst å lage... må bare gjøre ferdig alt som må være ferdig før jul først...

9 kommentarer:

Linn sa...

De brødene så gode ut! Kjenner nesten lukta helt hit :)

LivM sa...

De brødene så deilige ut. Du kan tro jeg svner det å kunne bake brød selv!

Vibbedille sa...

ÅÅÅÅ hjemmelaga brød er jo BARE herlig!! Burde ha gjort det selv og!! Men eg har iallefall "satt" første ladning m flesk idag JAMMY hehe

Håper det gær bra med deg om dagen da! Er alt bra med deg? Kjente eg ble litt nervøs nå eg! Krysser pinnene for deg vettu!

Virker som du klarer å kose deg innemellom da, så kos deg det beste du kan og ha ei flott helg!

Klem Vibbedille ;))

Wenche/chawo sa...

Brødene så gode ut,men jeg sitter her og skriver kjenner jeg duften av nystekte brød.Har 4 stk brød i stekovnen selv nå,men har ikke vært så aktiv som deg og fått ryddet skapet i samme slengen.Ha en flott kveld.

2ne sa...

Deilig med hjemmebakt brød :-) Delikate såper dere har laget og flott innpakning - en kjempefin gave. Pastillene smakte deilig, tusen takk.

medina sa...

I morgen skal også jeg bake brød, det så så godt ut med nybakte brød. Jeg ønsker deg og familien en fin førjulstid!

Bitt@mi sa...

Må bare si at jeg beundrer ditt mot og din arbeidslyst:-) Du holder virkelig koken - selv gjør jeg ikke halvparten så mye hjemme som du gjør.
Herlige brød, og nå ble jeg minnet på at jeg burde også bake litt... har bare ikke lyst ennå... Ja, vi får vel se om det ikke blir noen kaker og noe gjærbakst til jul!
Ha en flott dag i morra - håper du har grei form. Ikke vær så redd for piller - det finnes tider da en trenger det, og det gjør nok du nå.
Klem fra meg!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Det er så utrolig koselig å komme inn på bloggen og så ligger det mange kommentarer og venter på meg. Sette utrolig pris på det!
Formen varierer noe, ikke så sliten som kurene i fjor, men mer vondt i kroppen. I dag er det imidlertid lettere allerede fra morgenen av, så dette går rette veien! Ønsker alle en god helg.

Vibbedille sa...

Ikkje stress med det til meg! Ta det når du orker! ingen hast!

Håper du har en god dag og at helgen blir koselig!

Klem Vibbedille ;))