onsdag, desember 09, 2009

Kjøkkendag.


I dag har jeg tilbragt store deler av dagen på kjøkkenet.
Jeg har laget 5 brødformer med levrpostei bl.a. Dette er en favoritt her i huset når det gjelder pålegg til nistematen.
Leverposteien er laget av hjortelever. Det hadde jeg aldri smakt før jg kom inn i mannen min sin familie. De jakter hjort og er flinke til å bruke råvarene også.


Leverpostei av hjortelever er bare SÅ godt....
Utenom leverposteien har jeg laget sylterull og lammerull. Herlig pålegg det også.

Mannen min var ute og handlet en kort tur i formiddag og kom hjem med "pausegodt" til oss. Søt mann ikke sant? Deilig med en liten pause fra matlagingen.
Sunt? Ikke i det hele tatt, men det er da lov å kose seg *gliser*. Dessuten er det snart jul, så her blir det utnyttet som det bare går an.


Nå skal jeg snart igang med å koke "Raudedravle". Skal bare se barnetv med familien og åpne adventskalenderen.

7 kommentarer:

dorthe sa...

Du er virkelig flink. Den leverpostei ser velig god ut. Ja det er lov og kose seg litt ekstra i julen:)

LivM sa...

Skal si at du styrer masse til jul. Flott det når en kan kose seg med det. Så er det deilig å ha en familie som også synes det er stas! Lykke til med forberedelsene!

Vibbedille sa...

He he JA det blir MYYYE å kjevle imorgen!! Så ungene får bare svinge seg!! Så kan eg steke!! Du, du har jammen fått deg NY PC du!!! GRATULERER!! Slid an!! Og kos deg!

Spennende og herlig at du kommer på treffet!! Da får eg jo faktisk SNAKKE med deg på ordentlig jo!!! ÅÅåå det blir gøy!!

Menkos deg og ha en herlig kveld!

Klem Vibbedille ;))

Bitt@mi sa...

Hei kjære Hobbyvenn!
Takk for skryt i bloggen min, men synes nå du er flink du også. Leverpostei, hjemmelaget..nam, nam. Så mye flott du har fått gjort før jul.
Skal du på Tanangertreffet? Tror jammen jeg også må forsøke å komme - hadde vært kjempekoselig å få treft deg igjen:-) Har det i bakhodet, men ennå ikke noe sikkert. Håper i alle fall vi treffes flere ganger:-)

Ønsker deg i fin tid framover, og at formen holder. Du er ei tøff dame!
Klem!

MayM sa...

Åh, du verden som du jobber. Får rett ogslett dårlig samvittighet for her skjer det ingen ting på hjemme fronten, bare jobbing. Leverposteien ser herlig ut. Det gjør den lille fristelsen også :-)

amylin sa...

Det hørtes ut som en veldig god leverpostei!

Ellen sa...

Så koselig en blogg du har! Flotte bilder:)